BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις βραδινοί διπλασιασμοί από το 2.20 έως το 2.60

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Βαλένθια
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Βαλένθια © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Δυνατές μονομαχίες σε Αγγλία και Ισπανία από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Θέλει αλλά δεν μπορεί η Κάδιθ, ισχυρό στατιστικό για το 2.20 στο Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ, οφείλει να αντιδράσει η Ρεάλ που φιλοξενεί την Αλαβές.

(19:30) Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Μεγάλο ματς στο Έτιχαντ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για την Premier League και παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται και πιο κυριαρχική. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κρατάει χαμηλά την μπάλα. Η διαφορά από τη Λίβερπουλ είναι στους 9 και οι Ρεντς χρωστάνε και ένα ματς. Θα περίμενε κανείς η Σίτι να δυσκολευόταν μέχρι ενός βαθμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία μεσοβδόμαδα για το Champions League, αλλά η ομάδα του Αμορίμ βίωσε έναν εφιάλτη και οι Πολίτες επικράτησαν με το εμφατικό 5-0. Είχε προηγηθεί το 4-0 επί της Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ. Η Τότεναμ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της, έχει μαζέψει δύο σερί ήττες και κόντρα στη Γουλβς (0-2), είχε τις στιγμές της, αλλά ανασταλτικά ήταν άθλια. Δίκαιη η ήττα σε γενικές γραμμές.

Οι Σπερς μετρούν τρεις σερί ήττες στην Premier League, μια επίδοση που ο Κόντε είχε καιρό να αντιμετωπίσει σε εγχώρια λίγκα.. Στο διάστημα αυτό μεσολάβησε η νίκη στο Κύπελλο επί της Μπράιτον με 3-1. Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να παίξει σε χαμηλά μέτρα, να βασιστεί στον Σον και τον Κέιν στην κόντρα, αλλά για την ώρα ο Κόντε θέλει χρόνο και όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στα high της, ξεπερνάει τα ύπουλα τεστ, αλλά στο 1.30 ο άσος δεν λέει και πολλά. Στο 2.20 στη Stoiximan το MatchCombo 1 & under 3,5. Στις 6/7 τελευταίες εντός έδρας νίκες της Σίτι στο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το εν λόγω ποντάρισμα.

Κάδιθ - Χετάφε (19:30): Αγώνας επιβίωσης στο Μιραντίγια. Στη 16η θέση η Χετάφε με 25 βαθμους μετά από 24 ματς και στο +5 από τη σωτηρία. 19η, ήτοι προτελευταία η Κάδιθ με 19 βαθμούς ύστερα από 24 ματς και στο -5 απ΄τη σωτηρία. Αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα εξάποντου και όποιος επικρατήσει θα λάβει σημαντική τόνωση ηθικού για τη συνέχεια. Στον πρώτο γύρο, στη Μαδρίτη, είχε επικρατήσει η Χετάφε με 4-0. Η Κάδιθ θέλει, αλλά δεν μπορεί. Ζορίζουν τα πράγματα σχετικά με την παραμονή και δεν μπορεί να σταυρώσει θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με τη Θέλτα δίχως να κάνει πολλά πράγματα. Ακολουθεί εξίσου δύσκολο ματς με τη Γρανάδα, που και αυτή παίζει για τη σωτηρία.

Η Χετάφε προέρχεται από ένα τρελό 4-3 με την Ατλέτικο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, στη συνέχεια το γύρισε σε 3-2, αλλά πιέστηκε πολύ και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα έχασε τελικά. Αμφίβολος ο καλός χαφ Αλένια. Πλήγμα από την άλλη για την Κάδιθ η απουσία του χαφ Άλεξ Φερνάντεθ. Η Κάδιθ πάει σ’ ένα κρίσιμο ματς χωρίς έναν από τους καλύτερούς της παίκτες, η Χετάφε στο δρόμο δεν μπορεί να πάρει νίκη, ωστόσο είναι πιο δραστήρια και έχει αφήσει υποσχέσεις με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Ρίσκο με το διπλό που τιμάται στο 2.60 στη Stoiximan.

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: Υποχρεωμένη να αντιδράσει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από την ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ναι μεν ηττήθηκε 1-0 με γκολ στα χασομέρια, αλλά οι Γάλλοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο γήπεδο. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί το 0-0 στο Θεράμικα με τη Βιγιαρεάλ σε μια αναμέτρηση που ήταν καλή για ένα ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς. Μόλις μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων για τη Ρεάλ ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Υπό πίεση πλέον ο Αντσελότι που ψάχνει μια γεμάτη εμφάνιση.

Με ηθικό από την άλλη η Αλαβές που πήρε την πρώτη νίκη με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και υπέταξε 2-1 τη Βαλένθια. Έπιασε θετική απόδοση, έβγαλε τσαγανό και θέληση για τη νίκη δεν έπαιξε ταμπούρι. Σημαντική η απουσία του Λαγουάρδια στην οπισθοφυλακή της Αλαβέ. Πολύ κομβική η επιστροφή του Μπενζεμά στη Ρεάλ. Η Ρεάλ θα ψάξει ξέσπασμα και μπορεί να το πετύχει, αφού η Αλαβές είναι στα πάνω της και θα παίξει ανοιχτά. Με τον Μπενζεμά ετοιμοπόλεμο οι Μερένγκες είναι διαφορετική ομάδα. Η γηπεδούχος μετράει 2.45 xGF στην έδρα της φέτος, ενώ η Αλαβές έχει 2.09 xGA μακριά από τη Βιτόρια. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ξεφύγει το σκορ. Στο 2.47 το MatchCombo 1 & over 3,5 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ