XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το αρνητικό σερί της Έμπολι και η φόρμα της Μαρσέιγ

Ο Παγέτ πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Ο Παγέτ πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ευκαιρία για τη Νάπολι να επιστρέψει στις νίκες καθώς αντιμετωπίζει την Έμπολι, που είναι χωρίς νίκη μέσα στο 2022. Σε εξαιρετική φόρμα η Μαρσέιγ, το επιβεβαιώνουν και τα xGoals της.

Η Νάπολι στα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Φιορεντίνα και Ρόμα μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπής. Πήρε μόλις έναν βαθμό και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ για την κούρσα του τίτλου στη Serie A, αφού έμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Ιντερ και στο -4 από τη δεύτερη Μίλαν.

Στο παιχνίδι με τους βιόλα εκτέθηκε στο ανοιχτό γήπεδο, αφού δεν είχε την απαιτούμενη ισορροπία στις αμυντικές μεταβάσεις, με συνέπεια να χάσει 3-2. Κόντρα στους τζιαλορόσι πήρε νωρίς το προβάδισμα με πέναλτι (11') του Ινσίνιε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε πίεση και μοιραία την ισοφάριση στο 91' (1-1). Μάλιστα στις καθυστερήσεις, κινδύνευσε ακόμη και με ανατροπή.

Προγνωστικά Ιταλία: Εμπολι - Νάπολι

Το θετικό για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ότι παίζει σήμερα με την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Έμπολι παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2022. Έχει συμπληρώσει 16 αγωνιστικές με απολογισμό 0-8-8. Συμπτωματικά, το τελευταίο τρίποντο της Έμπολι στο πρωτάθλημα είναι απέναντι στη Νάπολι, το 1-0 στο "Αρμάντο Μαραντόνα" τον περασμένο Δεκέμβριο! Έκτοτε δεν έχει γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αουρέλιο Αντρεατσόλι παραμένει σε απόσταση ασφαλείας (+12) από την επικίνδυνη ζώνη και δεν αισθάνεται καμία πίεση.

Η Νάπολι πιθανότατα θα παίξει πιο ελεύθερα στο εξής, έχοντας αποτινάξει το βάρος που δημιουργεί ο στόχος του τίτλου. Άλλωστε, μαζί με τη Μίλαν, έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ (11-4-1) στη Serie A και γενικά βολεύεται περισσότερο μακριά από το γήπεδό της. Με δεδομένο, ότι η Έμπολι έχει σβήσει τελείως το τελευταίο τετράμηνο και δέχεται σχεδόν από όλους γκολ (μόλις 6 καθαρές εστίες σε 33 ματς), το διπλό κρίνεται νορμάλ στο 1.60.

Προγνωστικά Γαλλία: Ρεμς - Μαρσέιγ

Στη Ligue 1, η Μαρσέιγ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει κάνει εννιά νίκες και ηττήθηκε μόνο στο Παρίσι από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Μασσαλοί στο τελευταίο τους παιχνίδι, κέρδισαν 3-2 με ανατροπή τη Ναντ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Οι τελικές ήταν 19-4 και τα xGoals 3,12-0,61. Μπορεί η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι να σημείωσε δύο γκολ με πέναλτι, τα οποία μεταφράζονται σε 1,52 xGoals, ωστόσο δημιούργησε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες που έδωσαν xGoals 1,60.

Γενικά, η Μαρσέιγ έχει εικόνα κυριαρχίας στα περισσότερα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα. Παρακάτω παραθέτουμε τα xGoals των Μασσαλών στις πέντε πιο πρόσφατες νίκες τους στη Ligue 1, όπου μόνο στο ματς με τη Νις τα πράγματα ήταν ισορροπημένα.

  • Μπρεστ – Μαρσέιγ: 1-4 – xGoals 0,42-1,95
  • Μαρσέιγ – Νις: 2-1 – xGoals 1,59-1,69
  • Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ: 2-4 – xGoals 0,21-3,74
  • Μαρσέιγ – Μονπελιέ: 2-0 – xGoals 2,81-0,48
  • Μαρσέιγ – Ναντ: 3-2 – xGoals 3,12-0,61

Η Ρεμς από την πλευρά της, είναι από τα σκληρά καρύδια του γαλλικού πρωταθλήματος. Έχει τα περισσότερα Under 2,5 (22) στην κατηγορία και προέρχεται από το 2-1 επί της Λιλ, σε ματς με xGoals 0,73-0,94. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έβγαλε μόλις 10 τελικές, εκ των οποίων οι τρεις δέχθηκαν μπλοκ από την αντίπαλη άμυνα κι έβαλε δύο γκολ, το δεύτερο στις καθυστερήσεις με σουτ εκτός περιοχής, σε φάση που αξιολογήθηκε για μόλις 0,03 xGoals.

Η Μαρσέιγ είναι αρκετά αξιόπιστη εκτός έδρας φέτος και στα τελευταία 11 παιχνίδια της στη Ligue 1, πρακτικά γκέλαρε μόνο στην Τρουά, όπου έφερε 1-1. Οι ήττες στα ντέρμπι με Λιόν και Παρί κρίνονται φυσιολογικές. Από εκεί και πέρα, έβγαλε οκτώ διπλά (!) κερδίζοντας τις Κλερμόν, Ναντ, Στρασβούργο, Μπορντό, Λανς, Μετς, Μπρεστ και Σεντ Ετιέν. Στο 2.00 η νίκη της Ολιμπίκ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η οποία θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της φόρμα πριν τον πρώτο ημιτελικό με τη Φέγενορντ για το Conference League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι – Νάπολι: 2 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Ρεμς – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ