XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα xGoals "δείχνουν" την κόντρα της Κοριτίμπα

Οι οπαδοί της Κοριτίμπα
Οι οπαδοί της Κοριτίμπα © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Κοριτίμπα με την Κουϊαμπά για τη Serie A της Βραζιλίας. Επιλογή combo σε τιμές άνω του 2.75.

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι τα ξημερώματα στη Serie A της Βραζιλίας για τη μάχη της παραμονής ανάμεσα στην Κοριτίμπα και την Κουϊαμπά. Η Κουϊαμπά βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στο +1 από την Κοριτίμπα. Πρακτικά μιλάμε για μία κλασική εξάποντη μάχη (02:00 Live από το SPORT24).

Για την ομάδα του Μορίνιγκο το παιχνίδι θεωρητικά είναι “τελικός, αφού παίζει εντός έδρας και οφείλει να το πάρει. Αυτή η συνθήκη βέβαια δημιουργεί έξτρα πίεση και η Κοριτίμπα βρίσκεται σε πολύ μέτρια αγωνιστική φόρμα, με μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια (1-3-6). Το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η άμυνα, καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις τρεις φορές, με τελευταία τον περασμένο Μάιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την περασμένη εβδομάδα έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Κορίνθιανς σε ματς με xGoals 2,27-1,06. Αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που η Κοριτίμπα είχε χειρότερα xGoals, δείγμα της μέτριας κατάστασης που διανύει. Στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Φλαμένγκο τα xGoals ήταν 2,66-0,99. Στο εντός έδρας 2-2 με τη Ζουβεντούδε έγραψαν 1,36-2,35. Στην εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Φορταλέζα με γκολ στο 94' ήταν ξανά χειρότερη βάσει xGoals (1,25-1,68), ενώ στην καθαρή ήττα με 3-0 στην Ιντερνασιονάλ, τα xGoals ήταν 3,14-0,88.

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι εμφανίσεις της Κουϊαμπά, που στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει μαζέψει επτά βαθμούς. Πιο πρόσφατο, το δραματικό 1-1 με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο, όπου έμεινε πίσω στο σκορ στο 94', αλλά ισοφάρισε στο 99'! Το γεγονός ότι απέφυγε την ήττα στις βαθιές καθυστερήσεις, της άφησε μία γλυκιά γεύση, ωστόσο συνολικά άξιζε ακόμη και τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες που είχε και τα xGoals (2,41-1,34).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμη και στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Παλμέιρας, που επιθετικά ήταν παντελώς ακίνδυνη, είχε ανταγωνιστική εικόνα και ηττήθηκε δύσκολα με 1-0. Προηγουμένως βέβαια, είχε κερδίσει πεντακάθαρα 2-0 την Μποταφόγκο εντός έδρας με xGoals 1,77-0,23 και εκτός έδρας με ανατροπή 2-1 την Αβάι με xGoals 1,39-1,62.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η Κουϊαμπά πατάει πιο γερά από τη στάσιμη Κοριτίμπα και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης αγωνιστική με την αγωνιστική. Με το διπλό λοιπόν να παίζει σε τιμές άνω του 3.80, μπορούμε να ζητήσουμε τη διπλή ευκαιρία στο 1.75. Αν πάρουμε και το Over 1,5, το οποίο έχει επαληθευτεί εννιά φορές στα τελευταία δέκα ματς της της Κοριτίμπα, η απόδοση ξεπερνάει το 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοριτίμπα – Κουϊαμπά: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.77), 02:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ