ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα όργια του Σικ και το... κόλλημα της Ντόρτμουντ

Ο άσος της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ σε παιχνίδι της Bundesliga
Ο άσος της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η εκπληκτική φόρμα του Πάτρικ Σικ, η κολλημένη με τα Goal/Goal Ντόρτμουντ και η παράδοση στο Φράιμπουργκ - Στουτγάρδη που δείχνει Goal/Goal.

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Η δεύτερη της βαθμολογίας Ντόρτμουντ, να δοκιμάζεται στο Ζινσχάιμ απέναντι στη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Οι "κιτρινόμαυροι" έρχονται από αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο, αφού έχασαν μεσοβδόμαδα με 2-1 από την πρωτοπόρο της Τσβάιτε, Σαν Πάουλι, σε ματς που διεξήχθη στο Μίλερντορ, του Αμβούργου.

Γερμανία Προγνωστικά

Η Ντόρτμουντ από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορεί να λύσει με τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχει κρατήσει καθαρά τα δίχτυα της μόλις δύο φορές και μετράει 16 Goal/Goal.

Το ματς στο Ζινσχάιμ αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο για την παρέα του Ερλινγκ Χάλαντ. Η Ντόρτμουντ σε 13 επισκέψεις της εκεί, έχει κερδίσει μόνο τρεις φορές στο παρελθόν. Εξάλλου, η Χοφενχάιμ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και είναι αήττητη εντός έδρας επτά σερί ματς (6-1-0) πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες μετράει οχτώ διαδοχικά Goal/Goal στις τελευταίες υποχρεώσεις της, εκ των οποίων τα επτά συνοδεύτηκαν με over 2,5. Επίσης, σε 12 ματς φέτος για την Bundesliga σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ. Με δεδομένο λοιπόν ότι η Ντόρτμουντ είναι η πιο Goal/Goal ομάδα της κατηγορίας, μπορούμε να πάμε στο combo με το over 2,5 σε απόδοση 1.70.

Λεβερκούζεν - Αουγκσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λεβερκούζεν, η Μπάγερ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι "ασπιρίνες" έχουν φέτος ως στόχο να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, ενώ οι Βαυαροί για ακόμη μία σεζόν παλεύουν για την παραμονή τους. Η Λεβερκούζεν διατηρεί τρομερή παράδοση κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, αφού σε 23 μεταξύ τους συναντήσεις δεν έχει χάσει ποτέ (15-8-0).

Πρωταγωνιστής φέτος για την ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε, είναι ασφαλώς ο Πάτρικ Σικ. Ο Τσέχος φορ πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, έχοντας 18 γκολ σε 16 συμμετοχές. Είναι εκπληκτικό, ότι στα τελευταία έξι ματς στην Bundesliga, σημείωσε 12 γκολ. Την προηγούμενη εβδομάδα, παρότι έχασε πέναλτι, κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Το πιθανότερο είναι πως θα το κάνει και κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

Δεν αποκλείεται όμως παράλληλα, να βρουν γκολ και οι φιλοξενούμενοι, αφού η Μπάγερ στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της δεν έχει κρατήσει ούτε μία φορά ανέπαφη την εστία της. Το combo anytime Σικ και Goal/Goal προσφέρεται στο 2.62.

Φράιμπουργκ - Στουτγάρδη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τέλος, στο ντέρμπι της Φράιμπουργκ με τη Στουτγάρδη (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) παρουσιάζει ενδιαφέρον το Goal/Goal στο 1.85. Η Φράιμπουργκ μετράει τέσσερα σερί με Λεβερκούζεν, Αρμίνια, Ντόρτμουντ και Χοφενχάιμ. Σε αυτά τα τέσσερα ματς μπήκαν συνολικά 18 γκολ!

Επίσης, η Φράιμπουργκ, από τότε που μετακόμισε στη νέα της έδρα, έχει δώσει έξι παιχνίδια και έχει δεχθεί σε όλα γκολ. Η Στουτγάρδη είναι προτελευταία στη βαθμολογία και αναζητεί απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έμεινε άσφαιρη κι έκανε νέο αρνητικό ρεκόρ συλλόγου. Την περασμένη εβδομάδα πάντως, ήταν ανταγωνιστική στο 0-2 από τη Λειψία. Ασκησε πίεση στο β' μέρος, έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά έπεσε στη μεγάλη μέρα του γκολκίπερ Γκουλάτσι.

Αφύσικο να συνεχίσουν χωρίς γκολ για πέμπτο σερί ματς οι Σουηβοί. Επιλογή, λοιπόν το Goal/Goal, το οποίο επιβεβαιώθηκε οχτώ φορές στα τελευταία εννιά μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:30
  • Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ: Goal/Goal & Να σκοράρει ο Σικ (απόδοση 2.62), 16:30
  • Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ