TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα δίνει όλα η Φορταλέζα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ

Ο Τίνγκα της Φορταλέζα σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ
Ο Τίνγκα της Φορταλέζα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Copa Libertadores η Ρίβερ Πλέιτ δοκιμάζεται στο Καστελάο απέναντι στη μαχητική Φορταλέζα. Από τρία σερί ταμεία προέρχεται ο Ντενίς Μάρκο, στο 2.64 ποντάρει απόψε.

Η Φορταλέζα δεδομένα στο Copa Libertadores θα τα δώσει όλα ως το τέλος, παρότι δεν έχει την εμπειρία της Κόλο Κόλο και της Ρίβερ Πλέιτ. Είναι όμως μια μαχητική ομάδα, με ένθερμο κόσμο, ενώ δεν πήρε τυχαία πέρσι το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη Λατινική Αμερική. Ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, φιλόδοξη. Το σύνολο του Βοϊβόδα έχει ξεκινήσει να ρολάρει σιγά σιγά. Στην πρεμιέρα του ομίλου το άγχος την έπνιξε στο γεμάτο Καστελάο και έχασε 2-1 από την πολύπειρη Κόλο Κόλο, εν συνεχεία απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μονουμεντάλ το πάλεψε για τα καλά, ζόρισε τους παίκτες του Γκαγιάρδο αλλά έχασε 2-0. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε πάντως εντός έδρας 2-1 την Αλιάνζα Λίμα εντός έδρας.

Η οικοδέσποινα θα έχει τουλάχιστον 40 χιλιάδες άτομα στο πλευρό της απόψε (01:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24) και έχει ένα μεγάλο κίνητρο. Να φορέσει το καλό της κοστούμι, να παίξει για άλλη μια φορά επιθετικά και με πειστικό τρόπο κόντρα στους Εκατομμυριούχους.

Η Ρίβερ έχει κάνει το 3/3, την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Κόλο Κόλο και την τελευταία την Αλιάνζα. Δύο εντός έδρας ματς λοιπόν για να κλειδώσει την πρωτιά του γκρουπ. Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν αφήσει βαθμούς σήμερα στο Καστελάο. Η Ρίβερ προέρχεται από ισοπεδωτική νίκη επί της Σαρμιέντο που τη σκόρπισε 7-0 εκτός έδρας, ενώ ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Πλατένσε. Έχει εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Copa de la Liga. Ο Γκαγιάρδο θα κάνει αλλαγές απόψε, αλλά δεν θα ανοίξει το ροτέισον τόσο πολύ. Θέλει να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους παίκτες του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα είναι χωρίς νίκη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Brasileirao, χωρίς βαθμούς, αλλά δεν πτοούνται, δεν επικρατεί πανικός. Υπάρχει η ποιότητα και ο χαρακτήρας ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Εξάλλου αυτή την περίοδο το βάρος πέφτει στο Libertadores. Επιθετική ομάδα η γηπεδούχος, θα τα δώσει όλα, το κοινό της θα τη σπρώξει. Η Ρίβερ είναι σαφέστατα πιο έμπειρη ομάδα, θα κάνει κάποιες αλλαγές απόψε, ενώ έχει και κάποια… νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της. Το κίνητρο της Φορταλέζα είναι μεγαλύτερο, από ένα γκολ η κάθε ομάδα έχει. Η ισοπαλία δεν θα φέρει την καταστροφή για τη Ρίβερ και μ’ αυτό το δεδομένο το 1Χ & Goal/Goal στο 2.64 έχει ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Ρίβερ Πλέιτ: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.64), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ