ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Συνεχίζει το σερί του το Λος Άντζελες με Αράνγκο

Ο Κρίστιαν Αράνγκο πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Λος Άντζελες με το Νάσβιλ για το MLS
Ο Κρίστιαν Αράνγκο πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Λος Άντζελες με το Νάσβιλ για το MLS © 2022 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι ανάμεσα στο σούπερ φορμαρισμένο Λος Άντζελες και την Ουάσινγκτον του Γουέιν Ρούνεϊ.

Το Λος Άντζελες υποδέχεται τα ξημερώματα την Ουάσινγκτον (17/08 05:30 Live από το SPORT24) και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει το εκπληκτικό νικηφόρο σερί του, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις του άσου, που δεν ξεπερνούν ούτε το 1.25.

Λος Άντζελες - Ουάσινγκτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του ΛΑ διαθέτει το πιο λαμπερό και ποιοτικό ρόστερ στο MLS και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί το κορυφαίο ρεκόρ στην κανονική περίοδο με 17 νίκες σε 24 αγώνες! Επίσης, με τους ρυθμούς που κινείται το Λος Άντζερς πάει ολοταχώς για νέο ρεκόρ πόντων στην κανονική περίοδο, κάτι που θα συμβεί αν μαζέψει 20 βαθμούς στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Η ομάδα του Στίβεν Τσερούντολο βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αφού μετράει έξι σερί νίκες και οκτώ στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές (8-0-1). Πριν τρεις ημέρες συνέτριψε εντός έδρας με 5-0 τη Σάρλοτ, παρότι Μπέιλ και Κιελίνι έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν απόψε στην αποστολή, με τον Ιταλό στόπερ μάλιστα να διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα. Σε ό,τι αφορά στον πρώην άσο της Ρεάλ, έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί τέσσερις φορές, όλες σαν αλλαγή, καταφέρνοντας πάντως να σημειώσει δύο γκολ.

Η ποιότητα του Λος Άντζελες βέβαια, δεν εξαντλείται μόνο στον Μπέιλ και τον Κιελίνι. Είναι χαρακτηριστικό πως η τριάδα Κρίστιαν Αράνγκο, Κάρλος Βέλα και Χοσέ Σιφουέντες έχει προσφέρει φέτος 27 γκολ και 19 ασίστ συνολικά!

Η Ουάσινγκτον από την άλλη βρίσκεται ακριβώς στην αντίπερα όχθη. Έχει το χειρότερο ρεκόρ στο MLS και με την πρόσληψη του Γουέιν Ρούνεϊ προσπαθεί ουσιαστικά να ξεκινήσει ένα rebuilding εν όψει της νέας σεζόν. Ήδη έσκασε το πρώτο μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Κρίστιαν Μπεντέκε από την Κρίσταλ Πάλας.

Στην παρούσα φάση πάντως, οι εμφανίσεις της DC παραμένουν μίζερες και με τον Ρούνεϊ στον πάγκο της έχει ρεκόρ 1-1-2, μένοντας άσφαιρη στα τελευταία τρία ματς κόντρα σε Σάρλοτ, Νέα Υόρκη και Νιου Ινγκλαντ. Επίσης, εκτός έδρας μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες με γκολ 0-13!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με δεδομένο ότι το Λος Άντζελες σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα δέκα από τα 11 τελευταία παιχνίδια του, είναι λογικό να δίνεται καθαρό φαβορί το Over 2,5 στο 1.60. Μαζί με τον άσο πάμε στο 1.60 και πρακτικά πρέπει να βρούμε κι ένα σκόρερ για να χτίσουμε αξιοπρεπή απόδοση.

Πιθανότερος αυτήν την περίοδο μοιάζει ο σούπερ φορμαρισμένος Αράνγκο, ο οποίος σκόραρε στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια, φτάνοντας φέτος τα 12 γκολ. Το συγκεκριμένο Bet Builder ξεπερνάει το 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Άντζελες – Ουάσινγκτον: 1 & Over 2,5 & Αράνγκο Να Σκοράρει (απόδοση 2.32), 05:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ