TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει το σερί η Ατλέτικο Παραναένσε

Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στον Γουαϊαρ της Δε Στρόνγκεστ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε © 2022 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Ο Φελίπε Σκολάρι συμπληρώνει 30 μέρες στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε και φιλοξενεί αυτή τη φορά τη Σάντος που έχει σκαμπανεβάσματα. Ποντάρισμα στο 2.00.

Μια αλλαγή τεχνικού παραδοσιακά επιφέρει αλλαγή κλίματος σε μια ομάδα, συνήθως λειτουργεί ευεργετικά, όταν ο νεοφερμένος κόουτς η είναι μια ισχυρή προσωπικότητα οι επιτυχίες δεν αργούν. Μια τέτοια σπουδαία προσωπικότητα είναι ο Φελίπε Σκολάρι. Ο Φελιπάο έχει κάνει άψογη δουλειά στην Ατλέτικο Παραναένσε από τη στιγμή που ανέλαβε και σήμερα συμπληρώνει 30 μέρες στον πάγκο της.

Το κλίμα άλλαξε προς το καλύτερο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Φελιπάο. Οι παίκτες απέκτησαν αυτοπεποίθηση, παίζουν πιο απελευθερωμένα και οι νίκες δεν άργησαν. Η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ήθελε με τίποτα να δει το πρότζεκτ να διαλύεται, ο Σκολάρι δεν ανέλαβε ρόλο προπονητή απλώς, αλλά και συμβούλου. Οι έξι νίκες σε επτά αγώνες αποτυπώνουν την εικόνα της Ατλέτικο Παραναένσε, που διαθέτει ποιοτικές μονάδες και έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Απόψε αντιμετωπίζει τη Σάντος (01:00 LIVE από το SPORT24 ), με τη φιλοξενούμενη να ταξιδεύει σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν περνάει καλά. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει τέσσερις ήττες και μια νίκη. Κέρδισε πέρσι εκεί μέσα, σε μια περίοδο που καιγόταν για την παραμονή και δεν έπεισε κιόλας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Δεν είναι στα καλά της η Σάντος εδώ και καιρό, έχασε δίκαια από την Γκοϊάς 1-0, μπέρδεψε με την εμφάνισή της με τη Λα Καλέρα που την κέρδισε 1-0 , πήρε 1-1 με την Μπάνφιλντ την τελευταία αγωνιστική του Sudamericana, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε στο ντέρμπι με την Παλμέιρας 1-0 παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο. Τίποτα παραπάνω από εκεί και πέρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντος παίζει συντηρητικά, δίνει δικαιώματα, εκτός έδρας για το Brasileirao δεν έχει κερδίσει φέτος με δύο ήττες (2-1 από τη Σάο Πάουλο και 1-0 από τη Γκοϊάς) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Φλουμινένσε). Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι πιο χαλαρή, παίζει πιο απελευθερωμένα, της βγαίνουν όλα στο γήπεδο και μπορεί να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ. Τα δεδομένα οδηγούν στον άσο, αποδεκτό το 2.00 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Παραναένσε - Σάντος: 1 (απόδοση 2.00), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ