BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Superclasico στην Κολομβία για στοίχημα στο 2.62

Coach Alexandre Guimaraes of Colombia's America de Cali reacts at the end of a Copa Libertadores soccer match against Chile's Universidad Catolica in Santiago, Chile, Tuesday, March 10, 2020.Colombia's America de Cali won 2-1. (AP Photo/Esteban Felix)
Coach Alexandre Guimaraes of Colombia's America de Cali reacts at the end of a Copa Libertadores soccer match against Chile's Universidad Catolica in Santiago, Chile, Tuesday, March 10, 2020.Colombia's America de Cali won 2-1. (AP Photo/Esteban Felix) © 2023 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ντέρμπι μίσους στο Κάλι μεταξύ Ντεπορτίβο και Αμέρικα τα ξημερώματα. Τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.62.

Μπορεί το πρόγραμμα της Κυριακής να μην είναι εντυπωσιακό ως συνήθως λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, ωστόσο στη Λατινική Αμερική υπάρχει για την εγχώρια λίγκα της Κολομβίας ένα σπουδαίο ματς στην ημερήσια διάταξη. Στη 01:30 η Ντεπορτίβο Κάλι φιλοξενεί την Αμέρικα ντε Κάλι για το superclasico του Κάλι και το ντέρμπι με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στη χώρα.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι υψηλά, ενώ το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων, κάτι που υποχρέωσε την αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα. Ο απολογισμός είναι ο χαμός ενός οπαδού της Αμέρικα και ο τραυματισμός ενός άλλου, ενώ συνελήφθησαν δύο οπαδοί της Ντεπορτίβο.

Η Ντεπορτίβο ήταν απογοητευτική στο προηγούμενο τουρνουά και μια από τα ίδια βλέπουμε και στο Απερτούρα. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, γιατί έτσι όπως το πάει θα μπλέξει για τα καλά στην ειδική βαθμολογία και του χρόνου θα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Μέσα σ’ όλα αυτά κυκλοφορούν και φήμες περί πώλησης του συλλόγου, αφού τα χρέη έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε στην Μπογκοτά από τη Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε 3-0 χωρίς να ενθουσιάσει, ενώ ακολουθεί ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τη Λεόνες, ομάδα Β’ κατηγορίας και ενώ το πρώτο ματς έληξε 0-0.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Αμέρικα. Είναι πρωτοπόρος στο Απερτούρα, παιχνίδι με παιχνίδι είναι βελτιωμένη και ο Αλεξάντερ Γκιμαράες δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για αυτά που παρουσιάζουν οι παίκτες του πρόσφατα. Από δύο σερί νίκες η ομάδα του, κέρδισε την Αλιάνζα 1-0 εντός έδρας και στη συνέχεια τη Ζούνιορ με 2-0, πάλι εντός. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο μπακ-χαφ Ντάρουιν Κιντέρο και είναι ετοιμοπόλεμος για απόψε, από τους καταλυτικούς παίκτες αυτής της ομάδας.

Συνήθως λέμε ότι στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά, πόσω μάλλον σ’ ένα superclasico στη Λατινική Αμερική. Εδώ όμως τα δεδομένα μάς στρέφουν σε σημείο. Η Αμέρικα έχει καλύτερο κλίμα, είναι ανώτερη ομάδα, πατάει πιο γερά στα πόδια της και ανασταλτικά είναι καλοστημένη. Η Ντεπορτίβο έχει και φέτος αρκετά προβλήματα και ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων. Στο 2.62 το διπλό στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ