BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοιχήματα στο 1.86 και το 6.30 από το Nations League

Ο Ματάις ντε Λιχτ δέχεται κάρτα σε φιλικό κόντρα στη Σκωτία | 2 Ιουνίου 2021
Ο Ματάις ντε Λιχτ δέχεται κάρτα σε φιλικό κόντρα στη Σκωτία © 2022 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει τα δεδομένα στα ματς των Εθνικών ομάδων και προτείνει ειδικά στοιχήματα από το αποψινό πρόγραμμα.

Εβδομάδα Εθνικών ομάδων και πριν περάσουμε στο τι παίζουμε" είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε το "πώς διαβάζουμε" ένα τέτοιο κουπόνι. Να εντοπίσουμε τα στοιχεία που έχουν αξία και πρέπει να εξετάζουμε πριν καταλήξουμε στο ποντάρισμά μας.

Αρχικά να δούμε που βρισκόμαστε. Φινάλε ομίλων Nations League, δύο αγωνιστικές για το τέλος και σαφώς έχουν ενδιαφέρον τα βαθμολογικά κίνητρα. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν ανόδους και παραμονές.

Έπειτα η τρέχουσα φάση της σεζόν. Το ξεκίνημα ήταν πίσω στα τέλη Ιουλίου, δηλαδή έχουμε ήδη σχεδόν δύο μήνες γεμάτους μπάλα με πρόγραμμα στρυμωγμένο λόγω της παύσης που θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα φορτωμένοι και άλλοι σχεδόν καθόλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εθνική Δανίας, όπου σημαντικά στελέχη της όπως ο φορ Ντόλμπεργκ και ο μέσος Ντιλέινι δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, θυμίζουμε πως με αρκετούς τέτοιους ποδοσφαιριστές η δική μας Εθνική του Ρεχάγκελ τα κατάφερνε σχεδόν πάντα!

Αφήσαμε τελευταίο το πιο σημαντικό, το Μουντιάλ που ακολουθεί για κάποιες από τις ομάδες. Και εδώ η ερμηνεία είναι εντελώς διαφορετική ανάλογα με την ομάδα που εξετάζουμε.

Για παράδειγμα η Ουαλία έχει ένα δομημένο ρόστερ, που πρώτο μέλημα είναι να αποφύγει τραυματισμούς και να μην "φορτώσει" πολύ τον σταρ της Γκάρεθ Μπέιλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντίθετα στην Πολωνία (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τσεκάρει σε αυτά τα ματς τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει στα γήπεδα του Κατάρ. Υπάρχει δηλαδή πολύ μεγαλύτερο πάθος και ένταση στην ομάδα, καθώς οι παίκτες θα αγωνιστούν και για μια θέση στο ρόστερ που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σημερινός αντίπαλος των Πολωνών η Ολλανδία. Με τον ΦανΧάαλ να εμπνέει ξανά το ρόστερ των Οράνιε και την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Ο Φαν Χάαλ είναι έμπειρος προπονητής και γνωρίζει πως η ομάδα του δεν έχει τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο αν δεν βελτιώσει την άμυνά της.

Η Ολλανδία πρέπει και θα προσπαθήσει να γίνει πιο σκληρή. Στην Πολωνία το πάθος είναι επίσης εξαιρετικά πιθανό λόγω των όσων αναφέραμε. Το ματς μπορεί να έχει, στοιχηματικά, over 3,5 κίτρινες κάρτες, ενώ ίσως αξίζει και το ρίσκο στο 6.30 της κόκκινης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολωνία - Ολλανδία: Κόκκινη Κάρτα (απόδοση 6.30), 21:45
  • Πολωνία - Ολλανδία: Οver 3,5 κίτρινες κάρτες (απόδοση 1.86), 21:45

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ