BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο μυαλό του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ INTIME

Το BetMarket αναλύει τη μάχη της Τούμπας, με το h2h Λουτσέσκου - Οφρυδόπουλου να βγάζει διπλή επιλογή!

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη συγκυρία, με την ομάδα να έχει αλλάξει ήδη δύο φορές άνθρωπο στον πάγκο. Σίγουρα έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τη φετινή πορεία και επίσης λίγα θα… ακούσει ο ίδιος, αν η χρονιά καταλήξει εντελώς αποτυχημένη με την ΑΕΚ να μένει εκτός Ευρώπης.

Ο Οφρυδόπουλος δεν είχε την εμπειρία και (ίσως) τις δυνατότητες να σταθεί σε αυτό το στάδιο της προπονητικής του καριέρας σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά. Παναθηναϊκός, Άρης είχαν περισσότερη ηρεμία και καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τον ΠΑΣ έφτυνες αίμα να τον κερδίσεις και ο Ολυμπιακός ναι μεν είναι αδιάφορος, αλλά δεν θα χαριζόταν σε κανέναν.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι της Ένωσης εδώ και χρόνια. Οι χαμένοι τελικοί στο Κύπελλο έχουν φέρει ένα ψυχολογικό αβαντάζ στον δικέφαλο του Βορρά, το οποίο εξαργυρώνει σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε εκείνον του Νότου.

Δεν είναι όμως μονάχα το παρελθόν που δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Είναι και το παρών, με τη μάχη των πάγκων να γέρνει αρκετά προς την πλευρά του έμπειρου Λουτσέσκου έναντι του Οφρυδόπουλου. Ο Ρουμάνος είναι "γάτα" και ξέρει να φέρνει την ομάδα του στο κατάλληλο ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο πριν τα δύσκολα ματς.

Στο σημερινό παιχνίδι (21:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24) ο ΠΑΟΚ πηγαίνει εξαντλημένος από τα 120 λεπτά του απαιτητικού ημιτελικού με τον Ολυμπιακό και με αρκετές απουσίες. Ειδικά στη μεσαία γραμμή, όπου θα λείπουν ταυτόχρονα οι Αουγκούστο, Τσιγγάρας και Καντουρί.

Προσπαθώντας να μπούμε στο μυαλό του Λουτσέσκου, εικάζουμε πως υπάρχουν δύο κύριες σκέψεις. Αφενός η ομάδα του να μείνει από ενέργεια σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης. Αφετέρου το ψυχολογικό κομμάτι, με ένα γρήγορο γκολ. Έτσι θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ατμόσφαιρα αποθέωσης (για την πρόκριση στον τελικό) της Τούμπας και να δημιουργήσει σκέψεις ακόμη μιας ήττας σε μεταξύ τους ντέρμπι στην ΑΕΚ.

Αν επαληθευτούν οι παραπάνω υποθέσεις, ο ΠΑΟΚ θα προτιμήσει να πατήσει περισσότερο το γκάζι στην αρχή. Το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ μέχρι το 30:00 είναι η βασική επιλογή της σημερινής στήλης, ενώ με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να επιβεβαιωθούν και τα Over 4,5 κόρνερ στα πρώτα 45 λεπτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Γκολ μέχρι το 30:00 (απόδοση 2.00), 21:00
  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Over 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (απόδοση 1.90), 21:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ