ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σπάει το αρνητικό σερί με το 2.11 η Σαπεκοένσε

Φίλαθλοι της Σαπεκοένσε σε φιλικό με την Παλμέιρας
Φίλαθλοι της Σαπεκοένσε © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Σαπεκοένσε προέρχεται από μεγάλο διπλό, ωστόσο επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που ζορίζεται εδώ και πολύ καιρό για να πάρει νίκη. Ποντάρισμα στο 2.11.

Η Σαπεκοένσε έχει εξελιχθεί σε μια αλλοπρόσαλλη και αρκετά απρόβλεπτη ομάδα με αρκετά ups and downs στη Serie B. Ποιοτικά είναι ένα κλικ πιο κάτω από αυτή των προηγούμενων ετών και αυτό είναι λογικό. Η ομάδα από το Σαπέκο έχει προβληματίσει με τις εντός έδρας συμπεριφορές της, έχει χτίσει ένα κατά κάποιο τρόπο κόμπλεξ στο γήπεδό της και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, μιλάμε σε επίπεδο πρωταθλήματος, γιατί στο πολιτειακό Καταρινένσε έχει πάρει νίκες ως γηπεδούχος. Στη Serie B δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία εντός έδρας με ρεκόρ 0-2-3.

Απόψε κοντράρεται με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας που προέρχεται από αλλαγή προπονητή και είναι ακόμα στο ψάξιμο. Πότε έτσι, πότε αλλιώς, δεν έχει τους παίκτες για να τελειώσει τις φάσεις, ενώ δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Είναι στη 12η θέση και ισοβαθμεί στους 15 βαθμούς με την αποψινή αντίπαλό της, με την οικοδέσποινα να έχει ένα ματς λιγότερο. Βασικό μέλημα είναι η παραμονή και τίποτα παραπάνω. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ιτουάνο σ’ ένα ματς που πήγαινε προς το 0-0 και τα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις. Ήταν αυτή που ισοφάρισε με πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ζήτημα είναι ψυχολογικό στη Σαπεκοένσε και τίποτα παραπάνω. Είναι καλύτερη ομάδα από την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, έδειξε πολλά καλά στοιχεία στο διπλό κόντρα στην Μπαΐα (0-1) από το πουθενά και κόντρα σε μια ομάδα που είναι τρίτη και πάει φουλ για την άνοδο στο Brasileirao (προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτοι). Η φιλοξενούμενη είναι στο ψάξιμο εδώ και καιρό, δεν έχει διάρκεια και δεν τρομάζει. Είναι από τα ματς που η Σαπεκοένσε δεν έχει λόγο να φοβηθεί και μπορεί να τα πάρει.

Ποντάρουμε στην αυτοπεποίθηση της γηπεδούχου μετά από τη νίκη στο Σαλβαντόρ και στο γεγονός ότι το σερί χωρίς εντός έδρας νίκη κρατάει περισσότερο καιρό από όσο πρέπει. Στο 2.11 κατά μέσο όρο ο άσος, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Και στις δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες την τελευταία διετία η Σαπεκοένσε ήταν αυτή που κέρδισε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαπεκοένσε - Κλαμπ ντε Ρεγκάτας: 1 (απόδοση 2.11), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ