BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία κινήτρου με… κερασάκια

Ο Αμπελάρδο στον πάγκο της Σπόρτινγκ Χιχόν
Ο Αμπελάρδο © 2022 ALVARO BARRIENTOS, FILE/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket ψάχνει στο παρελθόν των προπονητών, εξιστορεί δύο περιπτώσεις και βρίσκει δύο σημεία κινήτρου από το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Ο Αμπελάρδο έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό στερέωμα από τη δεκαετή του παρουσία στη Μπαρτσελόνα, διάστημα που μετείχε και σε τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την Εθνική Ισπανίας.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν είναι Καταλανός, αλλά έχει γεννηθεί στη Χιχόν στη Βόρεια πλευρά της Ισπανίας. Στη Σπόρτινγκ Χιχόν ξεκίνησε την καριέρα του τόσο ως ποδοσφαιριστής το 1989, όσο και σαν προπονητής 30 χρόνια αργότερα.

Σε μια εποχή που η ομάδα αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα ο Αμπελάρδο έγινε πρώτος προπονητής και κατάφερε να παλέψει με λιγοστά μέσα ώστε να την κρατήσει στα επίπεδα της δεύτερης κατηγορίας.

Η καλή δουλειά του αναγνωρίστηκε, έφτασε σε επίπεδο Primera με Αλαβές και Εσπανιόλ, κάνοντας καλή δουλειά στην πρώτη. Φέτος ήταν άνεργος, μέχρι να τον καλέσει η… οικογένεια, όπως αποκαλεί ο ίδιος την ομάδα της πατρίδας του.

Ο Αμπελάρδο γύρισε στη Χιχόν για να… διώξει για άλλη μια φορά τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι 4 πόντους εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά στις δύο από τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν έχει παιχνίδια με ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα play off ανόδου (Χιρόνα, Λας Πάλμας).

Τα άλλα δύο είναι με την υποβιβασμένη Φουενλαμπράδα και το σημερινό με την Ουέσκα (17:00 LIVE από το SPORT24 ). Μια ομάδα που ξεκίνησε με όνειρα ανόδου αλλά τελειώνει τη σεζόν… ξενερωμένη. Όρεξη δεν υπάρχει, φόρμα δεν υπάρχει, ούτε και στόχος. Με την αύρα του Αμπελάρδο, στο νέο ντεμπούτο του, μπορεί να φύγει με “κάτι” από εκεί.

Προγνωστικά Γαλλία: Ο εγωισμός του Μερκαντάλ

Από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και άλλη μια ιστορία που έχει να κάνει με προπονητή.

Ο Φαμπιέν Μερκαντάλ ήταν ένα πολύ φιλόδοξος άνθρωπος, που ήθελε να κάνει γρήγορα προπονητικά βήματα. Την ευκαιρία του την έδωσε η Καέν το 2018 στην 5η της χρονιά στη Ligue 1. Σε μια συμφωνία που κατέληξε εφιαλτική, με την ομάδα να κάνει μόλις 7 νίκες στη σεζόν, οδηγούμενη σε υποβιβασμό.

Ο Μερκαντάλ απέτυχε, αλλά για να του… δώσουμε κάτι, οι συνθήκες δεν ήταν καλές, σε μια εποχή που η ομάδα της Νορμανδίας βίωνε δραστικές διοικητικές αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο 50χρονος σήμερα Γάλλος θα επισκεφτεί ως αντίπαλος την Καέν (20:00 LIVE από το SPORT24), καθώς κάθεται στον πάγκο της γειτόνισσας Κεβιγί. Ενθυμούμενοι τον εγωισμό του να εδραιωθεί αφενός δεν θέλει να γνωρίσει ακόμη έναν αποκλεισμό στην καριέρα του, αφετέρου ο ίδιος θέλει να δείξει την αξία του στον κόσμο της Καέν.

Αγωνιστικά, η Κεβιγί είναι ούτως ή άλλως η ομάδα που “καίγεται” για βαθμούς, με την Καέν να είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουέσκα - Χιχόν: 2 dnb (απόδοση 2.27), 17:00
  • Καέν - Κεβιγί: Χ2 (απόδοση 1.90), 20:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ