ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σημάδια κόπωσης η Ναντ, πιέζεται το διπλό της Λανς

Ο άσος της Ναντ Πέδρο Σιριβέγια
Ο άσος της Ναντ Πέδρο Σιριβέγια © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ναντ κόντρα στη Λανς για τη Ligue 1.

Η Ναντ υποδέχεται απόψε τη Λανς (18:05 Novasports Start, Live από το SPORT24) για την όγδοη αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα παιχνίδι όπου το διπλό άνοιξε φαβορί στο 2.30 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.15.

Απολύτως φυσιολογικό ότι παίρνει παιχνίδι η νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς η Λανς είναι σε σαφώς καλύτερη φόρμα από την εμφανώς κουρασμένη Ναντ.

Ναντ - Λανς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 1-3-3 στο γαλλικό πρωτάθλημα και συνολικά έχει μόνο δύο νίκες σε 10 επίσημα ματς. Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου το τρίποντο ήρθε με γκολ στο 93', τα "καναρίνια" εμφάνισαν σημάδια κόπωσης απέναντι στη Λοριάν και μοιραία ηττήθηκαν με 3-2, παρότι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον νεοφερμένο φορ Γκαναγκό.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Κομπουαρέ αναγκάστηκε με τη Λοριάν να αφήσει στον πάγκο τον κορυφαίο του παίκτη Μπλας και τον βασικό φορ Μοχάμεντ, τους οποίους τελικά επιστράτευσε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη, η Ναντ αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν με την Κάραμπαγκ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Ο Κομπουαρέ φρέσκαρε ξανά την ενδεκάδα, αφήνοντας στον πάγκο εκτός βασικούς παίκτες όπως ο στόπερ Γκιρότο, ο μπακ Μερλέν και ο σημαντικός φορ/εξτρέμ Γκεσάν, που πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι κυπελλούχοι Γαλλίας άντεξαν για μία ώρα, όμως μετά το 1-0 στο 60' κατέρρευσαν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ μέσα σε διάστημα 12 λεπτών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόψε η Ναντ δίνει το πέμπτο της παιχνίδι μέσα σε 15 ημέρες. Η φορμαρισμένη Λανς πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί το βαρύ πρόγραμμα της αντιπάλου και θα διευρύνει το αήττητο σερί της. Αν συνυπολογίσουμε και τα τελευταία ματς της περσινής σεζόν, η Λανς έχει να ηττηθεί στη Ligue 1 από τις αρχές Απριλίου. Έκτοτε το ρεκόρ της είναι 10-5-0 σε 15 αγώνες πρωταθλήματος!

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Λανς πέτυχε επαγγελματική νίκη εντός έδρας με 1-0 επί της Τρουά. Στις πρώτες επτά αγωνιστικές της σεζόν έχει μείνει άσφαιρη μόλις μία φορά, αφού οι επιθετικοί της, Σοτοκά και Οπέντα κάνουν εξαιρετική δουλειά, σημειώνοντας συνολικά 9 γκολ.

Στον αντίποδα, η Ναντ αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν. Δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και οκτώ επίσημα ματς. Όλα λοιπόν τα δεδομένα συγκλίνουν υπέρ του διπλού το οποίο παρότι έχει πιεστεί ελαφρώς, μπορεί να αποτελέσει επιλογή στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ – Λανς: 2 (απόδοση 2.15), 18:05
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ