TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σηκώνει ρίσκο το Κύπελλο Γερμανίας στο 2.60

Ο Αντονί Μοντέστ της Κολωνίας σε ματς για την Bundesliga κόντρα στη Λειψία
Ο Αντονί Μοντέστ της Κολωνίας © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Κύπελλο Γερμανίας απόψε στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης. Βγαίνει παιχνίδι από το Στουτγάρδη - Κολωνία.

Η Στουτγάρδη είναι το πιο νεανικό σύνολο της Bundesliga και τρέχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ με παίκτες, που έχουν εξαιρετικό potential. Πέρυσι ήταν από τις πιο θεαματικές ομάδες στο γερμανικό πρωτάθλημα και έφτασε να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φέτος ωστόσο, δεν αποδίδει στο ίδιο επίπεδο διότι από το ξεκίνημα της σεζόν ταλαιπωρείται από σοβαρές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω κορονοϊού. Παρότι λοιπόν τρέχει εσχάτως το καλύτερό της σερί μέσα στη σεζόν με τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0), οι εμφανίσεις της δεν πείθουν.

Στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ δέχθηκε 31 τελικές (αριθμός ρεκόρ στην εφετινή Bundesliga), ενώ στο 1-1 με την Ουνιόν ισοφάρισε από το πουθενά με δέκα παίκτες στο 92’!

Μολονότι λοιπόν είναι αήττητη τέσσερις αγώνες, τα xGoals της σε αυτά τα παιχνίδια μαρτυρούν ότι σε κανένα δεν ήταν ανώτερη:

  • Μπόχουμ – Στουτγάρδη 0-0 (0,93-0,29)
  • Στουτγάρδη – Χοφενχάιμ 3-1 (0,77-0,98)
  • Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη 1-1 (2,28-0,29)
  • Στουτγάρδη – Ουνιόν Βερολίνου (0,43-1,02)

Αλλαγή φιλοσοφίας η Κολωνία

Η Κολωνία από την πλευρά της, άλλαξε τεχνικό το περασμένο καλοκαίρι και άλλαξε μαζί και αγωνιστική φιλοσοφία. Από μία φοβική ομάδα που κοίταζε να κλέβει αποτελέσματα, παίζει πλέον με θάρρος και αρκετά τολμηρά.

Στο τελευταίο παιχνίδι της, στο γειτονικό ντέρμπι του Ρήνου με την ποιοτική Λεβερκούζεν, παρότι βρέθηκε κάτω στο σκορ με 2-0 στο 17’, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ του φορμαρισμένου φορ Μοντέστ έφερε το ματς στα ίσα.

Στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, η Κολωνία έχει πραγματοποιήσει μόνο μία πραγματικά κακή εμφάνιση, αυτή κόντρα στη Χοφενχάιμ. Σε όλα τα άλλα ματς ήταν ανταγωνιστική, ακόμη και κόντρα στην Μπάγερν.

Με τον Στέφεν Μπάουμγκαρτ στον πάγκο οι "τράγοι" αποκλείεται να αδιαφορήσουν για το Κύπελλο. Υπενθυμίζω ότι ο Μπάουμγκαρτ όταν ήταν προπονητής στη μικρούλα Πάντερμπορν, την πήγε δύο φορές στους "8" και πέρυσι αποκλείστηκε στους "16", στην παράταση από τη μετέπειτα κυπελλούχο Ντόρτμουντ.

Κύπελλο Γερμανίας: Στοιχηματική πρόταση

Αυτήν τη στιγμή το Κύπελλο μοιάζει με βαρίδι για τη Στουτγάρδη (21:45 Live από το SPORT24), η οποία θέλει κυρίως να σταθεροποιήσει την εικόνα της στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, στην Κολωνία η σεζόν εξελίσσεται σαφώς πιο ομαλά και έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα δύο διοργανώσεις από τους Σουηβούς.

Με δεδομένο ότι το Κύπελλο είναι πάντα ο θεσμός των εκπλήξεων, το διπλό σε τιμές στο 2.60 αξίζει το ρίσκο, ενώ πιο συντηρητικά παίζεται η πρόκριση της Κολωνίας στο 1.95, όπου καλύπτουμε και το σενάριο της παράτασης ή των πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Κολωνία: 2 (απόδοση 2.60), 21:45
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ