ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σφίγγει τα λουριά ο Ρενάτο Γκαούσο στην Γκρέμιο

Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Γκρέμιο αποχαιρετάει όπως όλα δείχνουν τον στόχο του τίτλου στη Β’ Βραζιλίας, ωστόσο θέλει να παραμείνει εντός τετράδας με τον νεοεισελθέντα κόουτς Ρενάτο Γκαούσο να έχει σφίξει τα λουριά. Ύπουλο ματς κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε, συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα ο κόσμος. Ποντάρισμα στο 1.73.

Η έλευση του Ρενάτο Γκαούσο στον πάγκο της Γκρέμιο έφερε ενθουσιασμό στην ομάδα, αποτελεί ένα τοτέμ και αυτό φάνηκε έντονα στο ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με εντός έδρας ματς μάλιστα και στο Αρένα βρέθηκαν 50 χιλιάδες φίλοι της ομάδας. Μπήκε με το δεξί αφού κέρδισε το ντέρμπι με τη Βάσκο (2-1). Η συνέχεια όμως δεν ήταν αντίστοιχη, αφού στο πρώτο ματς στον δρόμο έχασε από τη Νοβοριζοντίνο με 2-0 δίχως να ενθουσιάσει με την απόδοσή του.

Έξαλλος ο Γκαούσο, έσφιξε τα λουριά, ζήτησε αντίδραση. Αποτελεί μια ισχυρή προσωπικότητα που ο κόσμος τον εμπιστεύεται και θα δώσει ένθερμο παρών και απόψε κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Η Ιμορτάλ μετά από αυτή την ήττα δεν μπορεί να μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος, αλλά μπορεί να διατηρηθεί για τα καλά στην τετράδα που οδηγεί στη Serie A. Βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο +5 από την πέμπτη Λοντρίνα. Δεκαπέντε οι βαθμοί από την κορυφή

Η Σπορτ Ρεσίφε ναι μεν είναι έκτη με επτά βαθμούς λιγότερους, ωστόσο στον δρόμο δεν βλέπεται. Είναι άθλια η εικόνα της, δεν έχει κερδίσει στα έντεκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια (0-4-7) με πέντε σερί ήττες με μόλις δύο γκολ ενεργητικό στα επτά τελευταία παιχνίδια. Με βάση αυτή την εικόνα η ομάδα του Κλαουντινέι Ολιβέιρα δεν μπορεί να διεκδικήσει την τετράδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκρέμιο έχει μια καλή ευκαιρία για να αντιδράσει απόψε με τη βοήθεια του κόσμου, ενώ και οι παίκτες θα παίξουν και για τον προπονητή τους μετά τα τελευταία… γκάζια του Γκαούσο. Στο 1.73 ο άσος, τσιμπάει λίγο προς τα πάνω, μπορεί να γίνει παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρέμιο - Σπορτ Ρεσίφε: 1 (απόδοση 1.73), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ