ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε σούπερ φόρμα για το 1.72 η Κλαμπ Αμέρικα

Club America midfielder Emilio Lara kicks the ball during the first half of a Leagues Cup soccer match against the Los Angeles FC Wednesday, Aug. 3, 2022, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Club America midfielder Emilio Lara kicks the ball during the first half of a Leagues Cup soccer match against the Los Angeles FC Wednesday, Aug. 3, 2022, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) © 2022 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Στην έδρα της ουραγού Κερέταρο δοκιμάζεται η Κλαμπ Αμέρικα που προέρχεται από μεγάλη νίκη. Ποντάρισμα στο 1.72.

Σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του Απερτούρα στο Μεξικό η Κερέταρο φιλοξενεί την Κλαμπ Αμέρικα. Εντός τετράδας η φιλοξενούμενη που είναι ανεβασμένη και παιχνίδι με παιχνίδι παίζει και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να κυνηγήσει το πλεονέκτημα για τα playoffs, απέχει 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μοντερέι, ενώ έχει ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Ορτίς μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων τρέχει σερί τεσσάρων νικών. Τριάρα στην Πούμας, το ίδιο στην Πατσούκα, αμφότερα εκτός με μηδέν παθητικό, αποκορύφωμα ήταν το εντός έδρας 7-0 πριν τρεις μέρες επί της Κρους Ασούλ στο clasico. Επιβεβαίωσε τη φόρμας της, την έκανε σμπαράλια και πάει με φουλ ηθικό στο αποψινό ματς.

Η Κερέταρο είναι ουραγός στο Απερτούρα, έψαχνε πώς και πώς μια νίκη για να της φύγει το βάρος. Βρίσκει δίχτυα, αλλά η ανασταλτική λειτουργία της είναι το μεγάλο αγκάθι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το διπλό καταγράφει πιέσεις, είναι αναμενόμενο και από το 1.83 έπεσε στο 1.72, η Κερέταρο πήρε την πρώτη νίκη, σκοράρει εδώ και έξι σερί ματς. Δεν έχει το ειδικό βάρος όμως και την ποιότητα ώστε να πάρει ένα τόσο απαιτητικό ματς. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η Κλαμπ Αμέρικα βρίσκεται σε σούπερ φόρμα. Στο 1.72 το διπλό, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κερέταρο - Κλαμπ Αμέρικα: 2 (απόδοση 1.72), 05:05
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ