ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε ουδέτερο η Κόνιασπορ, πιέζεται το διπλό της Φενέρ

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους
Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την Κόνιασπορ για την τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Για ένα μέγεθος όπως η Φενερμπαχτσέ οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Το τελευταίο της πρωτάθλημα το κατέκτησε το 2014. Έκτοτε μετράει τέσσερις δεύτερες θέσεις, δύο τρίτες, μία έκτη και μία έβδομη.

Φέτος όμως η Φενέρ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αφενός διότι προσέλαβε για τεχνικό τον Ζόρζε Ζέσους, αφετέρου γιατί ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ της. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με τον άδικο αποκλεισμό στο Champions League από την Ντιναμό Κιέβο, ωστόσο στη συνέχεια η Φενέρ έκανε δύο άνετες προκρίσεις στο Europa League απέναντι σε Σλοβάτσκο και Αούστρια Βιέννης.

Επίσης, στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Συνολικά, σε εννιά επίσημα ματς φέτος είναι αήττητη με ρεκόρ 5-4-0.

Ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ομάδα του Ζέσους έχει πάρει φόρα, αφού έκανε τέσσερις κολλητές νίκες, επικρατώντας με 6-0 της Κασίμπασα, με 4-2 της Ντεμίρσπορ και με συνολικό σκορ 6-1 της Αούστρια Βιέννης στα πλέι-οφ του Europa League.

Απόψε, η Φενέρ παίζει με την Κόνιασπορ (19:15 Live από το SPORT24) σε ουδέτερη έδρα (στο Εσκισεχίρ), διότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Κόνια κρίθηκε ακατάλληλος. Αυτό το στοιχείο, συν το γεγονός ότι η Φενέρ έχει χτυπήσει φόρμα έχουν ασφαλώς επηρεάσει το σετ με το διπλό να υποχωρεί από τα αρχικά 2.20 σε τιμές οριακά πάνω από το 1.90.

Σημειώνεται ότι η Κόνιασπορ έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 4-0 απέναντι στη νεοφώτιστη Ιστανμπούλσπορ. Προηγουμένως ωστόσο, έφερε δύο λευκές ισοπαλίες με την Ανκαραγκουτσού και την Μπασακσεχίρ, ενώ στο Conference League γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Βαντούζ (Λιχτενστάιν), η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Ελβετίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόνιασπορ – Φενερμπαχτσέ: 2 (απόδοση 1.93), 19:15
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ