TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Σε ανάγκη η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε φόρμα η Ιντερνασιονάλ

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Κρουζέιρο σε ματς κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ο Μάνο Μενέζες © 2022 LUIS HIDALGO/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προσπαθεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιων μετά από μια πολύ ζόρικη περίοδο. Κοντράρεται με τη Ιντερνασιονάλ που βρίσκεται σε φόρμα. Ποντάρισμα στο 1.91.

Η δράση στο Brasileirao συνεχίζεται και για την 27η αγωνιστική στην Γκοϊανία η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ (02:00 LIVE από το SPORT24). Ματς καθόλου εύκολο για τη γηπεδούχο που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να σώσει την παρτίδα. Κάθε βαθμός, κάθε νίκη μετράει κατά πολύ από εδώ και πέρα, αφού η ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, απέχει 6 βαθμούς από τη σωτηρία και με ένα ματς λιγότερο, το αποψινό.

Κόστισε πάρα πολύ το γεγονός πως έπεσε το βάρος στο Copa Sudamericana και στο εγχώριο Κύπελλο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πριν δέκα μέρες αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στη Λατινική Αμερική σε οριακά ματς κόντρα στη Σάο Πάουλο που κρίθηκε στα πέναλτι η πρόκριση. Επικρατεί συσπείρωση, προσπαθούν άπαντες να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αφού έχασαν και το εξάποντο απέναντι στην Κοριτίμπα με 2-0, παρότι δεν ήταν τόσο κακή η απόδοση.

Η Ιντερνασιονάλ είναι σε φόρμα, στα πάνω της μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας και πλέον επιδιώκει να ανέβει και άλλο, ο Μάνο Μενέσες ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για την ανασυγκρότηση της Ίντερ και το κλίμα άλλαξε μ’ αυτόν στον πάγκο, ξέρει την ομάδα, τη λατρεύει και ανανέωσε το συμβόλαιό του. Δεν χάνει στα πέντε τελευταία με ρεκόρ 4-1-0 ωστόσο εκτός έδρας κόντρα σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται να κάνε παιχνίδι, γενικά δεν ανοίγουν εύκολα τα παιχνίδια της όταν δεν βρίσκει χώρους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιντερνασιονάλ έχει τη φόρμα και την ηρεμία, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε την ανάγκη για βαθμούς, δεν είναι η ποιότητά της για να πέσει στη Serie B από εδώ και πέρα αναμένεται ντεμαράζ από την ομάδα του Εντουάρντο Μπαπτίστα. Κοντράρονται ομάδες που τρέχουν και ας μην φαίνεται αυτό απαραίτητα από τα τελευταία αποτελέσματά τους. Στο 1.91 το Goal/Goal σε τιμές οριακού αουτσάιντερ, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ