ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Μποταφόγκο, βρίσκει δίχτυα η Αβαϊ

Φίλαθλοι της Μποταφόγκο σε αναμέτρηση στο Μπουένος Άιρες κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια για το Copa Sudamericana
Φίλαθλοι της Μποταφόγκο © 2022 MARIANO BLANC/ASSOCIATED PRESS

Για την ενδέκατη αγωνιστική του Brasileirao η Μποταφόγκο ψάχνει επιστροφή στις νίκες, ωστόσο κοντράρεται με την Αβαΐ που κυνηγάει και αυτή τη νίκη, αλλά δεν έχει ρέντα. Ποντάρισμα στο 2.02.

Ο κλοιός σφίγγει σιγά σιγά για την Μποταφόγκο του Λουίς Κάστρο, η ομάδα ξεκίνησε θετικά το Brasileirao, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι και είναι υποχρεωμένη απόψε κόντρα στην Αβαΐ (01:00 LIVE από το SPORT24) να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες. Μετράει τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες, τρεις σερί ήττες και κόντρα στην Παλμέιρας πριν τρεις μέρες δεν ενθουσίασε στιγμή. Έχασε με κατεβασμένα χέρια κόντρα στην πιο καλοδουλεμένη ομάδα της Serie A και back to back κατόχου Copa Libertadores. Η ήττα ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αλλά το 4-0 βαρύ και δεν δικαιολογείται τέτοια αδιάφορη εμφάνιση για τα δεδομένα της Μπότα. Έξαλλος ο Λουίς Κάστρο από τα όσα είδε, δεν κρύφτηκε, κατανοεί το ενδεχόμενο της απόλυσης και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα. Η διοίκηση πάντως τον στηρίζει.

Σtην Αβαΐ επικρατεί μια μπερδεμένη κατάσταση, ταλαιπωρεί κάπως τον εαυτό της, καταφέρνει και κάνει μεστές εμφανίσεις, δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς και πλέον είναι ζήτημα ηθικού η κατάσταση. Μετράει πέντε ματς μακριά από τις νίκες και έξι διαδοχικά Goal/Goal. Τρέχει ρεκόρ 1-1-4 στην τελευταία εξάδα αγώνων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποταφόγκο έχει μεγάλη ανάγκη από νίκη ψυχολογίας, αλλά κινείται σε ρηχά νερά και ο άσος κάτω από το διπλασιασμό δεν έχει αξία. Ενδεχομένως να μην σπατάλησε δυνάμεις κόντρα στην Παλμέιρας για το αποψινό από την άλλη. Η Αβαΐ είναι σε παρόμοια μοίρα, δεν έχει όμως τη δυναμική της Μπότα. Εάν συνεχιστεί η ίδια ιστορία μπορεί να την πάρει η κάτω βόλτα μια και καλή, δεν έχει το ειδικό βάρος της φανέλας, ώστε να παίρνει αποτελέσματα με το στανιό. Από ένα γκολ μπορεί να πετύχει η καθεμία, στο 2.02 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο - Αβαΐ: Goal/Goal (απόδοση 2.02), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ