TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματίζει στον δρόμο η Πατρονάτο, ποντάρισμα στο 2.57

Ο Αργεντινός τεχνικός Φακούντο Σάβα σε αναμέτρηση της Ράσινγκ με την Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Φακούντο Σάβα © 2022 EUGENIO SAVIO/ASSOCIATED PRESS

Νίκη που θα της δώσει άλλον αέρα στη μάχη της παραμονής ψάχνει η Σαρμιέντο που κοντράρεται με την Πατρονάτο. Ποντάρισμα στο 2.57.

Ώρα νίκης για τη Σαρμιέντο που φιλοξενεί την Πατρονάτο στο Έβα Περόν την Πατρονάτο για την τέταρτη αγωνιστική του Liga Profesional στην Αργεντινή. Μετά από τρεις αγωνιστικές η Σαρμιέντο έχει τρεις βαθμούς, ενώ η Πατρονάτο τέσσερις. Η ισορροπία στο σετ τιμών είναι δικαιολογημένη, αφού μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχουν ποιοτικά και η Πατρονάτο τώρα προσπαθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Η Σαρμιέντο δίνει μάχη για να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία και στην ειδική βαθμολογία και έχει προβάδισμα έναντι της Πατρονάτο που βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη. Κόντρα στην Εστουδιάντες έβγαλε πειστικό πρόσωπο, το πάλεψε, αλλά έχασε 2-1 και ενδεχομένως να άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αφού έβαλε πολλά ζόρια στους ποιοτικά ανώτερους αντιπάλους της. Θετικό το κλίμα, παρά την ήττα υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, αφού φως στον ορίζοντα φαίνεται και η ομάδα μπορεί να ανακάμψει.

Η Πατρονάτο πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά με τα… ψέματα. Δημιούργησε φάσεις στο 1-0 με την Αλντοσίβι, η αντίπαλος ήταν κατώτερη των προσδοκιών, έτσι και αλλιώς δεν αποτελεί υψηλό εμπόδιο και δεν μπορούσε να ξεμπερδέψει εύκολα από το ματς. Δικαιολογημένος ο προβληματισμός, αν και ο Φακούντο Σάβα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και να υποστηρίξει πως υπήρχαν θετικά στοιχεία από το παιχνίδι. Παραμένει σε δυσμένεια, αφού στην ειδική βαθμολογία είναι στον πάτο, το οποίο ισούται με υποβιβασμό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν πείθει, δεν ενθουσιάζει και είναι αρκετά προβληματική στον δρόμο η Πατρονάτο (2-0-6 εκτός έδρας το 2022). Η Σαρμιέντο είναι σε καλύτερη μοίρα σχετικά με τη μάχη της παραμονής, με νίκη σήμερα αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα. Εάν παίξει όπως κόντρα στην Εστουδιάντες μπορεί να επικρατήσει. Η Πατρονάτο είναι αρκετά φλύαρη και απόψε θα έχει λιγότερες ευκαιρίες για φάσεις. Δεν είναι Αλντοσίβι η οικοδέσποινα. Στο 2.57 ο άσος, υψηλός και αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρμιέντο - Πατρονάτο: 1 (απόδοση 2.57), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ