ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτο τεστ για την ΑΕΚ, πέφτει ο άσος της Γκενκ

Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ | 2 Ιουλίου 2022
Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ | 2 Ιουλίου 2022 INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν κόντρα στη βελγική Γκενκ. Πιέζεται ο άσος.

Η ΑΕΚ από την Τρίτη βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και απόψε δίνει το πρώτο της φιλικό κόντρα στη βελγική Γκενκ (17:00 COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24). Βέβαια το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό τεστ για την Ένωση, δεδομένου ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Γκενκ - ΑΕΚ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Μόλις την Πέμπτη ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή, στο Άλκμαρ, το τελευταίο χρονικά απόκτημα των "κιτρινόμαυρων", Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός χαφ είναι πρακτικά η τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά από αυτές των Γενς Γιόνσον και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι το "μέτωπο" της μεσαίας γραμμής κλείνει και πλέον η ομάδα μπορεί να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες ανάγκες της.

Από την άλλη, η Γκενκ βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, αφού έχει ήδη δώσει τέσσερα φιλικά και την επόμενη εβδομάδα πέφτει στη μάχη του βελγικού πρωταθλήματος, κάνοντας πρεμιέρα κόντρα στην πρωταθλήτρια, Κλαμπ Μπριζ.

Η Γκενκ πέρυσι δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου και έτσι περιορίστηκε στα playoffs της Ευρώπης. Ούτε εκεί όμως η παρουσία της ήταν επιτυχημένη, αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Europa Conference League μέσω μπαράζ.

Αναμενόμενα, η διοίκηση της Γκενκ αποφάσισε το καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Μπερντ Στορκ με τον Βάουτερ Βράνκεν, ο οποίος την προηγούμενη τετραετία ήταν στον πάγκο της Μαλίν.

Η Γκενκ είναι πρακτικά ίδια ομάδα με πέρυσι, αφού ως μοναδική αγωνιστική απώλεια λογίζεται ο 23χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός Κρίστιαν Θόρστβεντ, τον οποίο παραχώρησε στη Σασουόλο με 10 εκατ. ευρώ. Από αυτά, θα σπρώξει 3,2 στην αγορά και συγκεκριμένα στη Νιούελς Ολντ Μπόις, για να φέρει από την Αργεντινή, τον 21χρονο Νικόλας Κάστρο, ο οποίος επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Θόρστβεντ.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν υπάρξει άλλες προσθήκες, ωστόσο ως μία τέτοια μπορεί να θεωρηθεί ο φορ Σίριλ Ντέσερς, ο οποίος μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στη Φέγενορντ, επιστρέφει στην Γκενκ, αφού έληξε ο δανεισμός του στους Ολλανδούς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, είναι λογικό ότι ο άσος της Γκενκ από τιμές κοντά στο 2.00 έχει υποχωρήσει στο 1.70. Οι Βέλγοι είναι σαφώς πιο έτοιμοι από την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της και σε πρώτη φάση δουλεύει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Αυτό σημαίνει ότι το αποψινό φιλικό για την Ένωση θα έχει περισσότερο χαρακτήρα ξεμουδιάσματος. Επίσης, είναι δεδομένο πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ τους, αφού λείπουν σημαντικά κομμάτια από το παζλ της νέας σεζόν, κυρίως στην άμυνα, όπου ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει την απόκτηση δύο στόπερ. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, θα δούμε απόψε μία πειραματική ενδεκάδα από τον Αργεντινό τεχνικό, που δεν θα έχει σχέση με την πραγματικότητα της φετινής ΑΕΚ όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκενκ – ΑΕΚ: 1 (απόδοση 1.70), 17:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ