TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι η Ροσάριο του Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες σε αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ
Ο Κάρλος Τέβες © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Ροσάριο του Κάρλος Τέβες καλείται να αντιδράσει και να σηκώσει ανάστημα, ωστόσο ο Απάτσι έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Επικίνδυνη η Σαρμιέντο. Ποντάρισμα στο 1.93.

Ο Κάρλος Τέβες έχει αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο στη Ροσάριο Σεντράλ, σε μια κίνηση που σήκωσε πολλή κουβέντα και τα… άκουσε από κάποιους ανέλαβε τη Σεντράλ σε μια δύσκολη περίοδο. Η Ροσάριο καλείται να σηκώσει ανάστημα, προέρχεται από προβληματική περίοδο, έχει ανάγκη από αυτοπεποίθηση, αλλά και ενίσχυση, ακόμα και ένας έμπειρος τεχνικός θα είχε δύσκολο έργο πόσω μάλλον ο άλλοτε ηγέτης της Μπόκα Τζούνιορς.

Απόψε αντιμετωπίζει τη Σαρμιέντο (02:00 LIVE από το SPORT24 ), η οποία διασκεδάζει για την ώρα τις εντυπώσεις και έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς μετά από έξι ματς. Η Ροσάριο τρέχει τρεις σερί ήττες, το ματς θεωρητικά είναι στα μέτρα της απόψε, αφού έχει τη δυναμική και την ποιότητα για να επικρατήσει σ’ ένα τέτοιο ματς, παίζει και στο Γιγάντε.

Η Σαρμιέντο όμως είναι ζόρικη ομάδα, δεν… μασάει και τρέχει ρεκόρ 2-2-1 με μόνη ήττα κόντρα στην Εστουδιάντες εκτός έδρας με 2-1 σ’ ένα ματς-ροντέο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ροσάριο κάποιο στιγμή θα σηκώσει κεφάλι, ο Τέβες μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, είναι ισχυρή προσωπικότητα και μπορεί να κερδίσει τους παίκτες του. Η Σαρμιέντο όμως μπορεί να τη ζορίσει, έχει βελτιωθεί πρόσφατα δημιουργικά, ενώ έχει σκοράρει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Στο 1.93 το Goal/Goal μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο - Σαρμιέντο: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ