ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Χουάρες, ποντάρισμα στο 1.83

Toluca coach Rolando Cristante gives instructions to his players during their Mexican soccer league second-leg final match against Santos at Nemesio Diez stadium in Toluca, Mexico, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Christian Palma)
Toluca coach Rolando Cristante gives instructions to his players during their Mexican soccer league second-leg final match against Santos at Nemesio Diez stadium in Toluca, Mexico, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Christian Palma) © 2022 CHRISTIAN PALMA/ASSOCIATED PRESS

Η Λεόν προσπαθεί να βρει το καλό της πρόσωπο και απόψε φιλοξενεί την ανταγωνιστική Χουάρες. Ποντάρισμα στο 1.83.

Για την 13η αγωνιστική του Απερτούρα στο Μεξικό η Λεόν φιλοξενεί τη Χουάρες σ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα, την ώρα που το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Στη 12η θέση η Χουάρες και εντός ρεπεσάζ, 14η η Λεόν, εκτός ζώνης και με έναν βαθμό λιγότερο.

Η Λεόν δεν θυμίζει την περσινή Λεόν, περνάει δύσκολες στιγμές, αφελής και με πολλα κενά στην άμυνα. Ο Ρενάτο Πάιβα μάλιστα μετά από την ήττα κόντρα στη Νεκάξα με 3-2 εξέθεσε τους παίκτες του κάνοντας λόγο για λάθη και αδυναμίες στην άμυνα. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία ματς. Μοναδική νίκη επί της απρόβλεπτης Άτλας με 4-2 στο διάστημα αυτό.

Η Χουάρες είναι πιο φιλότιμη και ανταγωνιστική ομάδα, αξιοπρεπής ως τώρα στο πρωτάθλημα, το παλεύει και δεν χάνει εδώ και τέσσερα ματς, μετρώντας τρεις σερί ματς. Σκοράρει εδώ και επτά σερί παιχνίδι και μοναδική ήττα από τη δυνατή Κλαμπ Αμέρικα που πάει φουλ για πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λεόν πνίγεται στην εσωστρέφεια, είναι αφελής, κάνει πολλά λάθη και είναι διαφορετική η εικόνα της σε σύγκριση μ’ αυτή που είδαμε πέρσι. Η Χουάρες είναι ζόρικη ομάδα και πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δεδομένα είναι μια ομάδα που πατάει καλύτερα αυτή τη στιγμή και αδικείται από τις αποδόσεις. Στο 1.83 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεόν - Άτλας: Χ2 (απόδοση 1.83), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ