ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποιοτικές επιθέσεις που οδηγούν στο 2.10

Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα
Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα PHOTO CREDITS: © 2021 / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ντεμίρσπορ με την Τράμπζονσπορ για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη δοκιμάζεται απόψε στα Άδανα με την Ντεμίρσπορ του Βιντσέντσο Μοντέλα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος (21:30 Live από το SPORT24).

Ντεμίρσπορ - Τράμπζονσπορ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν ήδη δώσει εννιά επίσημα ματς φέτος σε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και Ευρώπη και ο απολογισμός τους είναι 4-2-2.

Η ομάδα της Τραπεζούντας έρχεται από την ήττα στη Βουδαπέστη με 3-2 από τη Φερεντσβάρος, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σε ματς μάλιστα που έπαιξε με παίκτη παραπάνω μόλις από το 16ο λεπτό.

Η Τράμπζονσπορ είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη από την Ντεμίρσπορ, αφού βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και μπροστά της έχει την Πέμπτη το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα, ο Αμντουλάχ Αβτσί έχει να διαχειριστεί σημαντικό αριθμό απουσιών, όπως ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Γιαζίτσι, ο φορ Τζανίνι, ο χαφ Τοκόζ, ο μπακ Πέρες και ο εξτρέμ Βίτσκα.

Ακόμη κι έτσι πάντως, οι πρωταθλητές παραμένουν μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα με παίκτες όπως ο φορ Μάξι Γκόμες (απόκτημα από τη Βαλένθια), ο εξτρέμ Τρεζεγκέ (απόκτημα από την Αστον Βίλα), ο επιθετικός χαφ Μπάρντι (απόκτημα από τη Λεβάντε), ο χαφ Γκμπαμέν (δανεικός από την Έβερτον) και ο στόπερ Μπαρτρά (απόκτημα από την Μπέτις).

Εξαιρετικά ποιοτική ομάδα είναι και η Ντεμίρσπορ, έχοντας στην επίθεση τους Τζιούμπα και Ασομπαλόνγκα και επιτελικό χαφ τον Μπελχαντά. Επίσης, απέκτησε στο φινάλε των μεταγραφών τον καλό μεσοεπιθετικό Τορέ από την Μπεσίκτας και τον αξιόλογο φορ Γκούλμπραντσεν από την Μπασακσεχίρ. Ακόμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Μοντέλα ψώνισε και από την Ελλάδα, αποκτώντας τον Εντιαγιέ από τον Άρη και δανεικό τον Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό. Αμφότεροι είναι βασικότατοι στα πλάνα του Μοντέλα, με τον Νιγηριανό εξτρέμ μάλιστα, να έχει ήδη δύο γκολ φέτος.

Η Ντεμίρσπορ έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα παιχνίδια και μετράει 3/5 αμφίσκορα και Over 2,5. Η Τράμπζον από την πλευρά της έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας κόντρα στην Ιστανμπούλσπορ, την Αντάλιασπορ και την Ουμρανίγεσπορ (διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο) για το πρωτάθλημα, αλλά και κόντρα σε Κοπεγχάγη και Φερεντσβάρος για την Ευρώπη.

Με βάση την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά οι δύο ομάδες το παιχνίδι φαίνεται πως ξεκινάει από το 1-1. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο φαβορί το Goal/Goal στο 1.65. Αν ζητήσουμε ένα ακόμη γκολ και ποντάρουμε το combo με το Over 2,5 φτάνουμε στο 2.10. Υπενθυμίζεται, ότι το περσινό μεταξύ τους ματς στα Άδανα είχε λήξει με 1-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεμίρσπορ – Τράμπζονσπορ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ