ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο έτοιμη για το ντέρμπι η Σπορτ Ρεσίφε

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Ώρα για ντέρμπι στη Β’ Βραζιλίας με τη Ναούτικο να τίθεται αντιμέτωπη με τη Σπορτ Ρεσίφε σε μια αναμέτρηση που παρατηρείται πτώση στον άσο. Ρίσκο με το 2.88.

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη Β’ Βραζιλίας. Η Ναούτικο φιλοξενεί τη Σπορτ Ρεσίφε, ένα ζευγάρι που είναι κάτι παραπάνω από γνώριμο και συχνά ο παράγοντας έδρας δεν παίζει τον ρόλο του. Στην τέταρτη θέση η Σπορτ Ρεσίφε με 19 βαθμούς μετά από 12 ματς, στο ίδιο σύνολο αγώνων η Ναούτικο έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς, βρίσκεται στη 17η θέση (συμμετέχουν 20 ομάδες), ήτοι εντός ζώνης υποβιβασμού, καθώς πέφτουν οι τέσσερις τελευταίοι. Σε επίπεδο Serie B σε 10 αναμετρήσεις η Σπορτ Ρεσίφε τρέχει ρεκόρ 5-2-3. Συν τοις άλλοις στα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας η Ναούτικο δεν έχει κερδίσει (3 ήττες και 2 ισοπαλίες), αμφότερες οι φετινές τους συναντήσεις έβγαλαν νικήτρια τη Σπορτ Ρεσίφε.

Η Ναούτικο είχε συνηθίσει άλλη τακτική προσέγγιση, άλλη φιλοσοφία, ήταν πιο μαζεμένη και συντηρητική, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε τεχνικό άλλαξαν και τα πράγματα, πολλές φορές δεν υπάρχει χημεία, δεν ρολάρει όπως πρέπει, σαν να παίζει χωρίς πλάνο. Μετράει δύο ήττες στη σειρά και στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από τη Σαμπάιο Κορέα 2-0 εκτός έδρας, πιάνοντας κακή απόδοση.

Η Σπορτ Ρεσίφε δεν είναι στα καλύτερα της, έχει κάμποσα σκαμπανεβάσματα, αλλά δείχνει ικανή να τα δώσει όλα και πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Serie A. Προέρχεται από ζόρικο πρόγραμμα με μία νίκη σε πέντε αγώνες (1-2-2), αλλά πάει με ηθικό στο ντέρμπι καθώς προέρχεται από ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Γκρέμιο που την άφησε από κάτω της, ενώ είναι και από τα πιο βαριά χαρτιά της κατηγορίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καμία από τις δύο δεν είναι στα καλύτερά της. Πρόκειται για ντέρμπι, ωστόσο η πίεση που δέχεται ο άσος και γύρισε φαβορί δεν προκύπτει από κάπου. Η Σπορτ Ρεσίφε έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, είναι πιο ποιοτική ομάδα και δείχνει πιο έτοιμη για τέτοιο ντέρμπι. Η Ναούτικο δυσκολεύεται στο γκολ, ενώ επικρατεί και προβληματισμός. Ναι μεν δεν πάνε τα ματς στον δρόμο ιδιαίτερα της Σπορτ Ρεσίφε, αλλά οι συνθήκες οδηγούν προς τα δεξιά. Στο 2.88 κατά μέσο όρο το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναούτικο - Σπορτ Ρεσίφε: 2 (απόδοση 2.88), 00:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ