ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιέζονται ο άσος της Γεωργίας και το διπλό της Σερβίας

Ο Νεμάνια Ράντονιτς πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Σερβίας με τη Σλοβενία για το Nations League
Ο Νεμάνια Ράντονιτς πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Σερβίας με τη Σλοβενία για το Nations League © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Σλοβενίας με τη Σερβία και της Γεωργίας με τη Βουλγαρία για το Nations League 2022/23.

Βαλκανικό ντέρμπι έχουμε στον τέταρτο όμιλο της League B, καθώς η Σλοβενία υποδέχεται στη Λιουμπλιάνα τη Σερβία (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι Σέρβοι θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης με το διπλό να έχει υποχωρήσει από το 2.00 σε τιμές κάτω του 1.80.

Σλοβενία - Σερβία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σερβία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League 2022/23 με εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Νορβηγία, σε ματς που δεν ήταν χειρότερη, όπως αποδεικνύουν και τα xGoals (1,59-0,75).

Στη συνέχεια πάντως, η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς απάντησε με δύο νίκες. Αρχικά κέρδισε εύκολα στο Βελιγράδι με 4-1 τη Σλοβενία και εν συνεχεία έβγαλε μεγάλο διπλό επί της Σουηδίας χάρη στο γκολ (1-0) του Γιόβιτς.

Ο Στοΐκοβιτς, ο οποίος παίζει σταθερά με τρεις στόπερ, έκανε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τη Σουηδία. Αρκετές διαφοροποιήσεις αναμένεται να έχει το αρχικό σχήμα των Σέρβων και απόψε, αφού ο έμπειρος ομοσπονδιακός προσπαθεί να δώσει ανάσες και να φρεσκάρει την ομάδα του.

Πιθανότατα θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα παίκτες όπως Μακσίμοβιτς (Χετάφε), ο Κόστιτς (Αϊντραχτ) και ο Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ). Επίσης, είναι ξανά διαθέσιμος ο φορ της Φούλαμ Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), ενώ νέα απώλεια είναι ο έμπειρος στόπερ Νάστασιτς (Φιορεντίνα).

Στη Σλοβενία το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες τον όμιλο, 2-0 εντός έδρας από τη Σουηδία και 4-1 εκτός έδρας από τη Σερβία. Ειδικά μετά το ματς στο Βελιγράδι, ο τοπικός Τύπος επέκρινε την ομάδα του Ματίας Κεκ, κάνοντας λόγο για μία εμφάνιση χωρίς πάθος, χωρίς καρδιά και χωρίς ιδέες.

Η Σλοβενία έβγαλε αντίδραση στο 0-0 με τη Νορβηγία, αντέχοντας στην πίεση που δέχθηκε, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες από το 63'. Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να μην παραχωρήσουν δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ως αντίδραση για τη σκληρή κριτική του σλοβενικού Τύπου. Το... σίριαλ συνεχίστηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Σερβία, όπου δεν έδωσε το "παρών" ούτε ένας Σλοβένος δημοσιογράφος, παρά μόνο τρεις Σέρβοι!

Είναι φανερό πως υπάρχει μία... ψυχρασία στον εγχώριο Τύπο για την εθνική ομάδα και απόψε ο Γιασμίν Κούρτιτς (ΠΑΟΚ) και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δώσουν απαντήσεις. Βέβαια, το ματς με την πολύ πιο ποιοτική Σερβία αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση.

Η Σλοβενία, έχοντας τιμωρημένους δύο βασικούς αμυντικούς, τον μπακ Στογιάνοβιτς (Έμπολι) και τον στόπερ Μπλάζιτς (Ανζέ), θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Μόνο αν σκοράρει θα έχει τύχη κόντρα στους Σέρβους, επομένως μπορούμε να πάμε στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο, σε τιμές στο 1.95+. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι η Σλοβενία έχει σκοράρει και στα τρία ματς που έχει δώσει στο παρελθόν κόντρα στη Σερβία.

Γεωργία - Βουλγαρία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον τέταρτο όμιλο της League C, η Γεωργία πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής, έχοντας το απόλυτο σε τρεις αναμετρήσεις. Μετά τη φυσιολογική νίκη με 4-0 επί του Γιβραλτάρ, κέρδισε με το εκκωφαντικό 5-2 τη Βουλγαρία στο Ράζγκραντ και αμέσως μετά έβγαλε νέο επιβλητικό διπλό, αυτή τη φορά με 3-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας, στα Σκόπια.

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ διανύει περίοδο φόρμας, είναι αήττητη οκτώ σερί αγώνες (7-1-0) κι έχοντας κερδίσει εκτός έδρας και τους δύο βασικούς της ανταγωνιστές στον όμιλο, είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ο άσος της Γεωργίας από το 2.30 που είχε ανοίξει, έχει πλέον κατρακυλήσει σε τιμές κάτω του 1.60 κατά μέσο όρο (19:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24)!

Σε αυτή τη μεταβολή, που ξεπερνάει το 30% έχει συμβάλει και η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Βουλγαρία. Μετά τη βαριά ήττα από τη Γεωργία παραιτήθηκε ο τεχνικός Γιασέν Πετρόφ και ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Γκεόργκι Ιβάνοφ. Τα πράγματα ωστόσο δεν βελτιώθηκαν, αφού στο αμέσως επόμενο ματς, οι Βούλγαροι έμειναν στο 1-1 με το Γιβραλτάρ, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε μία από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας τους.

Μέσα σε όλα, ήρθε και το τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας στην Τιφλίδα. Συνέπεια τούτου ήταν ο τραυματισμός του βασικού χαφ Τόντορ Νεντέλεφ (Μπότεφ), ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φυσικά θα απουσιάσει από το αποψινό ματς. Εκτός είναι και ο αρχηγός και κορυφαίος παίκτης της εθνικής Βουλγαρίας, Κιρίλ Ντεσπότοφ (Λουντογκόρετς), διότι συμπλήρωσε κάρτες.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Βουλγαρία δεν έχει ούτε μία νίκη εκτός έδρας από το 2018, μετρώντας έκτοτε 12 ήττες και εννιά ισοπαλίες σε 21 ματς, οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να κάνει η Γεωργία το 4/4. Σε combo με το Over 1,5 ο άσος γλυκαίνει κάπως, αφού ξεπερνάει το 1.85. Σημειώνεται, ότι τα έξι από τα επτά μεταξύ τους ματς στο παρελθόν πήγαν στο Over 1,5.

Στοιχηματικά πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το anytime του Κβαρατσκχέλια, ο οποίος είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης, κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του και έχει σκοράρει και στα τρία ματς του ομίλου μέχρι στιγμής. Στο 2.50 να συνεχίσει το σερί του ο άσος 21χρονος μεσοεπιθετικός. Αν παράλληλα κερδίσει και η Γεωργία η απόδοση φτάνει στο 2.90+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  • Γεωργία – Βουλγαρία: 1 & Κβαρατσκχέλια Να Σκοράρει (απόδοση 2.92), 19:00
  • Σλοβενία – Σερβία: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ