ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιέζεται το Over 2,5 στο Αυστρία - Δανία

Ο άσος της Δανίας Αντρέας Κορνίλιους πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γαλλία σε αγώνα το Nations League, στο Παρίσι
Ο Αντρέας Κορνίλιους πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γαλλία σε αγώνα το Nations League, στο Παρίσι © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Αυστρίας με τη Δανία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Nations League 2022/23.

Η Αυστρία υποδέχεται απόψε στο "Ερνστ Χάπελ" της Βιέννης τη Δανία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League 2022/23 (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη έκπληξη τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο γκρουπ της League A.

Αυστρία - Δανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η μεν Αυστρία κέρδισε μέσα στο Όσιγιεκ την Κροατία με 3-0, η δε Δανία επικράτησε της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας, μέσα στο "Σταντ ντε Φρανς", 2-1 με ανατροπή. Οποια καταφέρει απόψε να κάνει το 2/2, αφενός θα πραγματοποιήσει ένα καθοριστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφετέρου θα βάλει υποψηφιότητα για την πρωτιά, κάτι που στο ξεκίνημα της διοργάνωσης έμοιαζε αρκετά μακρινό, με τη Γαλλία στο ίδιο γκρουπ.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μετά το ανεπιτυχές πέρασμα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ιδανικό ντεμπούτο σε αυτόν της εθνικής Αυστρίας, προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. Το γκολ του Αρναούτοβιτς, κόντρα στη ροή του ματς, στο 41', άνοιξε το δρόμο για το μεγάλο διπλό στο Όσιγιεκ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αυστριακοί έκαναν ό,τι ήθελαν τους Κροάτες και έφτασαν τελικά με επιβλητικό τρόπο στη νίκη. Είχαν μάλιστα ευκαιρίες και για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, μετά τα τέρματα των Γκρέγκοριτς (54') και Ζάμπιτσερ (57').

Από την άλλη, η Δανία στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο Σεντ-Ντενί και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51' με γκολ του Μπενζεμά, έφερε τούμπα τα ματς, χάρη στα δύο τέρματα του Κορνίλιους, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 60' και σε λιγότερο από μισή ώρα έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ.

Και οι δύο προπονητές έπαιξαν με τρεις στόπερ την πρώτη αγωνιστική. Ο Χιούλμαντ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του. Ισως περάσει ο Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια) δεξιός μπακ/χαφ αντί του Βας (Ατλέτικο). Επίσης, λογικά θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Κορνίλιους για την κορυφή της επίθεσης αντί του Ντόλμπεργκ (Νις).

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι εννιά εκτός απροόπτου θα είναι οι Σμάιχελ (Λέστερ), Νέλσον (Γαλατασαράι), Βέστεργκαρντ (Λέστερ), Αντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Μέλε (Αταλάντα), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Ντιλέινι (Σεβίλλη), Έρικσεν (Μπρέντφορντ) και Σκοβ-Ολσεν (Κλαμπ Μπριζ).

Σε ό,τι αφορά στην Αυστρία, είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αλάμπα, ο οποίος προστατεύτηκε στο προηγούμενο ματς, καθώς προέρχονταν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Μένει να φανεί αν ο Ράνγκνικ τον προορίζει για αριστερό στόπερ στο 3-5-2, που αναμένεται να εφαρμόσει ξανά ή θα τον πάει στους χαφ.

Αν παίξει ο Αλάμπα στόπερ θα μείνει εκτός ένας από τους Ντάνσο (Λανς) ή Βέμπερ (Ζάλτσμπουργκ). Αν παίξει στους χαφ, λογικά θα μείνει στον πάγκο ο Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ).

Από εκεί και πέραμ ίσως υπάρξει αλλαγή γκολκίπερ με τον Πεντς (Αούστρια) να παίρνει τη θέση του Λίντνερ (Βασιλεία). Στη θέση του δεξιού μπακ/χαφ ο Ζάιβαλντ (Ζάλτσμπουργκ) διεκδικεί φανέλα βασικού από τον Βάιμαν (Μπρίστολ Σίτι), που ξεκίνησε κόντρα στην Κροατία. Επίσης, στην επίθεση μάλλον θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ) αντί του Ονισίβο (Μάιντς) για παρτενέρ του Αρναούτοβιτς (Μπολόνια). Σίγουροι για την ενδεκάδα φαίνεται πως είναι οι χαφ Λάιμερ (Λειψία), Ζάμπιτσερ (Μπάγερν), ο μπακ Λάινερ (Γκλάντμπαχ) και ο στόπερ Τράουνερ (Φέγενορντ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων την πρώτη αγωνιστική, μοιάζει λογικό που το Over 2,5 υποχώρησε από το 2.10-2.20 στο 1.95 κατά μέσο όρο. Άλλωστε η Αυστρία μετράει πέντε σερί Over 2,5 και η Δανία έξι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι στο ίδιο γήπεδο, τον Μάρτιο του 2021, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Δανία είχε κερδίσει τους Αυστριακούς με 4-0.

Στη λογική ενός ανοιχτού παιχνιδιού, μπορούμε να στραφούμε και στο ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο Κορνίλιους. Ο 29χρονος φορ της Τράμπζονσπορ και συμπαίκτης των Μπακασέτα και Σιώπη, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Τουρκίας με 15 γκολ. Στο 2.87 να σκοράρει ξανά μετά τα τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Γαλλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστρία – Δανία: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Αυστρία – Δανία: Κορνίλιους Να σκοράρει (απόδοση 2.87), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ