ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται ο άσος της Σεαρά, με combo για το 2.23

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η Κοριτίμπα δοκιμάζεται στο Καστελάο κόντρα στη Σεαρά που προσπαθεί να χτίσει φόρμα. Πιέζεται ο άσος, με σημαντικές απουσίες η φιλοξενούμενη. Ποντάρισμα στο 2.23.

Η δράση συνεχίζεται χωρίς παύση στο Brasileirao, για την ένατη αγωνιστική η Σεαρά φιλοξενεί την Κοριτίμπα σ’ ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι (01:00 LIVE από το SPORT24). Η Κοριτίμπα είναι στην τέταρτη θέση με 13 βαθμούς συγκομιδή και εντός τετράδας δίχως να εντυπωσιάσει βέβαια και ενδεχομένως κάποια στιγμή θα την πάρει η κάτω βόλτα. Παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα ως τώρα, ό,τι καταφέρνει το πετυχαίνει εντός έδρας, στον δρόμο δεν πείθει η ομάδα, δεν έχει πάθος και ο Μορινίγκο έριξε… γκάζια στους παίκτες του με σκοπό να γυρίσει η κατάσταση. Χωρίς νίκη στον δρόμο στην τελευταία πεντάδα αγώνων (0-1-4).

Η Σεαρά βρίσκεται στο ανέβασμα, είναι ικανή για να ανατρέψει την κατάσταση και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, έμπλεξε με το Sudamericana και σε μεγάλο βαθμό έριξε το βάρος στη φάση των ομίλων εκεί πέρα. Όπως και να έχει δεν έχει χάσει στα επτά τελευταία ματς με ρεκόρ 4-3-0. Συνεχίζει στο Κύπελλο, συνεχίζει και στο Sudamericana, αφού στη φάση των ομίλων έκανε το 6Χ6. Επικρατεί ηρεμία και θετικό κλίμα, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε και στο ντέρμπι μίσους τη Φορταλέζα με 1-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δίκαιος ο φαβοριτισμός της Σεαρά, παίρνει παιχνίδι και παρατηρείται πίεση μάλιστα από το 1.85 πλέον γυροφέρνει στο 1.70. Είναι σε φόρμα, ενώ η Κοριτίμπα εκτός έδρας δεν πείθει, δυσκολεύεται και δεν είμαστε βέβαιοι ότι τα… γκάζια του κόουτς θα ανατρέψουν την κατάσταση. Απόψε πάει και με γεμάτο το ιατρικό δελτίο, ενώ μεταξύ άλλων ο αρχισκόρερ Γκαμάλιο δεν υπολογίζεται λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, όπως και ο ποιοτικός χαφ Αντρέι.

Έχει το μομέντουμ και την ποιότητα η Σεαρά για να πάρει το ματς, μπορεί να της βάλει δύσκολα ως ένα σημείο η Κοριτίμπα, μπορεί να ανοίξει όμως και το ματς αφού εκτός έδρας παίζει αρκετά απελευθερωμένα. Στο 2.23 το 1 & over 1,5

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεαρά - Κοριτίμπα: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.23), 01:00

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ