ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται ο άσος της Φορταλέζα

Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα, τεχνικός της Φορταλέζα, μαζί με τον Ματέους Χούσα σε αναμέτρηση του Copa Libertadores
Ο Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα, τεχνικός της Φορταλέζα, μαζί με τον Ματέους Χούσα ©2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του Brasileirao και προσπαθεί να χτίσει σερί νικών. Παίρνει παιχνίδι ο άσος στο ματς με τη Γκοϊάς. Ποντάρισμα στο 1.87.

Η Φορταλέζα συνεχίζει την προσπάθειά της ώστε να ανακάμψει και το γεγονός πως πήρε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική τη γέμισε με θάρρος και πίστη για τη δύσκολη συνέχεια. Υπέταξε τη φορμαρισμένη αλλά σε κρίση Φλαμένγκο 2-1 στο Ρίο. Δεν έχει ρόστερ και δυναμική ώστε να είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Είναι για καλύτερα πράγματα και ποντάρει πολλά στο Καστελάο, αφού ο κόσμος της την στηρίζει δυναμική. Η παρθενική συμμετοχή της στο Copa Libertadores άλλαξε τα πράγματα, την πίεση, τη γέμισε με άγχος, έριξε εκεί το βάρος, αλλά σταδιακά προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό και στο Brasileirao.

Απόψε (02:00 LIVE από το SPORT24) κοντράρεται με τη Γκοϊάς. Πήγε τη Δευτέρα η ομάδα του Βεντούρα στο Ρίο για να αντιμετωπίσει την Μποταφόγκο και πήρε το διπλό με 2-1 σ’ ένα ματς που ήταν καλή στο β’ μέρος και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες. Έχει βελτιωθεί το κλίμα και σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό. Έχει πάντως για απόψε γεμάτο ιατρικό δελτίο και λογικά θα δυσκολευτεί να κάνει παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα έχει σταθεί άτυχη και αναποτελεσματική ως τώρα στο Καστελάο, στο πρωτάθλημα μετράει 3 ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει μόνο στα Χ με Σάο Πάουλο (1-1) και Ζουβεντούδε (1-1). Ο Βοϊβόντα είναι ένας τεχνικός που μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και οι παίκτες να παίξουν για αυτόν. Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη για τη γηπεδούχο, δεν έχει τόσο μεγάλο ιατρικό δελτίο όσο η φιλοξενούμενη. Ο άσος δέχεται πιέσεις στη στοιχηματική αγορά και από το 1.69 πλέον εντοπίζεται στο 1.53. Το 1.87 για το 1 & over 1,5 μπορεί να σταθεί ως επιλογή. Δεν χάνει η Φορταλέζα εδώ και τέσσερα ματς απέναντι στη Γκοϊάς (3-1-0), όλες οι νίκες συνδυάστηκαν με over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Γκοϊάς: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.87), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ