ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται η Ροσάριο, ικανή για γκολ η Εστουδιάντες

Ο Φακούντο Αλμάδα κόντρα στον Εντιμάρ Κουριτι της Μπραγκαντίνο στο Copa Sudamericana
Ο Φακούντο Αλμάδα κόντρα στον Εντιμάρ Κουριτι της Μπραγκαντίνο © 2022 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Σάντα Φε η Ροσάριο φιλοξενεί την Εστουδιάντες για την τελευταία αγωνιστική του Copa de la Liga. Νίκη-ψυχολογίας ψάχνει η Ροσάριο, με αλλαγές η Εστουδιάντες. Ποντάρισμα στο 1.83.

Τελευταία πράξη στην κανονική διάρκεια στο Copa de la Liga. Στο Σάντα Φε η Ροσάριο φιλοξενεί την Εστουδιάντες σ’ ένα ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Εστουδιάντες έχει εξασφαλίσει ,όχι απλώς τη συμμετοχή της στη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά ως πρωτοπόρος. Ρολάρει και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ όταν ανοίγει το ροτέισον σε περιπτώσεις που χρειάζεται καταφέρνει και παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Η ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα ο Σιελίνσκι είναι δεδομένη, ενώ στο Copa Libertadores η ομάδα είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς ύστερα από 4 αγωνιστικές και στο +5 από τη δεύτερη Μπραγκαντίνο την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Παρατηρείται ανοδική τάση για το διπλό και αυτό κρίνεται αναμενόμενο, αφού το βάρος θα πέσει στο ματς με τους Βραζιλιάνους, ενώ ο Σιελίνσκι θα ανοίξει το ροτέισον του απόψε. Στο 5.50 το διπλό πλέον, από το αρχικό 3.35, την ίδια ώρα ο άσος από τον διπλασιασμό που βρισκόταν νωρίτερα κατρακύλησε κάτω του 1.60 και συνεχίζει να καταγράφει πτώση.

Στη Ροσάριο επικρατεί μικρός προβληματισμός ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ο Σομόσα βρίσκεται υπό εξέταση, η ομάδα τερμάτισε τελευταία στον όμιλο και απόψε θα πάει με καλή ενδεκάδα, με φουλ βασικούς ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο το Copa de la Liga. Μια ήττα απόψε κόντρα στην εναλλακτική ενδεκάδα της Εστουδιάντες θα φέρει γκρίνια και εσωστρέφεια. Η Εστουδιάντες πάντως έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα ακόμα και με ροτέισον. Δεν αξίζει ο άσος. Στο 1.83 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο - Εστουδιάντες: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 01:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ