ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται η Παλμέιρας, με combo για το 2.18

Ο Ντανίλο πανηγυρίζει μαζί με τον Κούσκεβιτς γκολ της Παλμέιρας κόντρα στην Έμελεκ στο Copa Libertadores
Ο Ντανίλο πανηγυρίζει μαζί με τον Κούσκεβιτς γκολ της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ζουβεντούδε βρίσκεται σε ανοδική κατάσταση, ωστόσο αυτή τη φορά έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρας. Πιέζεται το διπλό, ποντάρισμα στο 2.18.

Στο Αλφρέντο Τζακόνι η Ζουβεντούδε φιλοξενεί την Παλμέιρας (01:00 LIVE από το SPORT24 ) του Αμπέλ Φερέιρα για την έβδομη αγωνιστική του Brasileirao σε μια περίοδο που πήρε σημαντική τόνωση ηθικού. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις, ζορίστηκε και τα χρειάστηκε η Ζουβεντούντεδ αλλά τα κατάφερε στο ματς με την Αβαΐ εκτός έδρας και κατάφερε να επικρατήσει 2-1. Τρελό ματς, προηγήθηκε στο 25’, δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε, από το 64’ έπαιζε με δέκα, προηγήθηκε στο 70’, ενώ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες.

Πάει με σημαντικές απουσίες στο αποψινό ματς τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Μετά από έξι ματς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με έξι βαθμούς συγκομιδή. Δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική παρουσία της, το είπε και ο ίδιος ο τεχνικός της και έχει δίκιο, καθώς η ομάδα έχει σταθεί άτυχη το τελευταίο διάστημα.

Έκανε γεμάτη εμφάνιση η Παλμέιρας κόντρα στην Μπραγκαντίνο, ήταν πιο ουσιαστική και πήρε δίκαια το τρίποντο, ανέβηκε στην ένατη θέση με συγκομιδή εννιά βαθμούς ύστερα από έξι παιχνίδια, έχει δρόμο ακόμα πάντως, αφού στόχος είναι η τετράδα τουλάχιστον στo Brasileirao. Δεν επικρατεί πάντως πανικός, αφού αυτή την περίοδο προέχει το Copa Libertadores, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα κάνει ελεγχόμενο ροτέισον. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας την Έμελεκ από το Εκουαδόρ εντός έδρας με 1-0, έχει κάνει το 5 Χ 5, είναι σίγουρα πρώτη, απέχει οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ντεπορτίβο Τατσίρα, την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική μεσοβδόμαδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι τιμές του διπλού είναι οριακά χαμηλές, αφού μιλάμε για ματς του Brasileirao. Η Βερντάο όμως είναι καλύτερη ομάδα και πιο φρέσκια, ενώ ο Φερέιρα διαχειρίζεται σωστά ως τώρα το ροτέισον. Το διπλό πιέζεται και από το 1.75 έπεσε κάτω από το 1.70 τις τελευταίες ώρες. Από τρία σερί διπλά προέρχεται η Παλμέιρας Είναι πιο χαλαρή εκτός έδρας η Παλμέιρας, έχει σημαντικές απουσίες η γηπεδούχος. Στο 2.18 το combo 2 & under 3,5 παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζουβεντούδε - Παλμέιρας: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.18), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ