TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάρτι με γκολ στο Πόρτο Αλέγκρε, αξίζει το 2.00

Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Coach Renato Gaucho of Brazil's Flamengo instructs his players during their Copa Libertadores final soccer match against Brazil's Palmeiras in Montevideo, Uruguay, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Γκρέμιο αποχαιρετά τα ξημερώματα τη Serie B, καθώς επιστρέφει στο Brasileirao και δίνει το τελευταίο της παιχνίδι, εντός έδρας μάλιστα, κόντρα στην Μπρούσκε. Ποντάρισμα στο 2.00.

Πέφτει η αυλαία στη Serie B στη Βραζιλία με την 38η αγωνιστική. Το πρόγραμμα του φινάλε ανοίγει απόψε στο Πόρτο Αλέγκρε με το Γκρέμιο - Μπρούσκε. Η αναμέτρηση είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η Γκρέμιο έχει προβιβαστεί στο Brasileirao, ενώ η Μπρούσκε έχει πέσει, παρότι έκανε τρεις μαζεμένες ισοπαλίες. Δεν άξιζε να βρίσκεται στη Serie B εξάλλου με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε.

Λογικός ο φαβοριτισμός της Γκρέμιο, σαφέστατα ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα και παρότι έριξε ταχύτητα τελευταία και έκανε μόλις δύο νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αδιάφορο το 1.40 και κάτι ψιλά που κυκλοφορεί ο άσος. Ο Ρενάτο Γκαούσο θα παρατάξει την ομάδα με καλή ενδεκάδα απόψε. Όλοι σκέφτονται την επόμενη σεζόν, πολλοί παίκτες όπως και ο ίδιος ο Γκαούσο βρίσκονται στον αέρα εν μέσω εκλογών στην ομάδα, αλλά δηλώνουν συγκεντρωμένοι για το αποψινό ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Τρικολόρ είναι από τις πιο ποιοτικές, αν όχι η πιο ποιοτική ομάδα στην επίθεση, σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και μπορεί να προσφέρει ένα απολαυστικό ματς απόψε κόντρα σε μια ομάδα που δεν έπεισε ούτε στιγμή ότι μπορεί να επιβιώσει στη σκληρή κατηγορία της Serie B. Σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει το over 2,5 ώστε να δούμε μια τελευταία παράσταση από τη Γκρέμιο κατά κύριο λόγο. Τα 7/10 τελευταία ματς της Γκρέμιο στο Αρένα έληξαν over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρέμιο - Μπρούσκε: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ