TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζουν τα ρέστα τους στο Μοντεβιδέο και υπόσχονται γκολ

Ο Υτάλο Ολιβέιρα της Μπραγκαντίνο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λιμπερτάδ
Ο Υτάλο Ολιβέιρα της Μπραγκαντίνο © 2022 MIGUEL SHCHINCARIOL/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Τρεις ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο για το Copa Libertadores και ένα για το Copa Sudamericana στον τρίτο όμιλο του Libertadores. Ποντάρισμα στο 1.78 στο Νασιονάλ - Μπραγκαντίνο.

Η κατάσταση είναι ρευστή στον τρίτο όμιλο του Copa Libertadores . Θυμίζουμε οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους 16 του θεσμού, ο τρίτος στους 16 του Copa Sudamericana, ενώ ο τελευταίος τίθεται εκτός. Τα μέτωπα είναι ανοιχτά στο γκρουπ, αφού πέραν της Εστουδιάντες που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά η κατάσταση από εκεί και πέρα είναι οριακή.

Μπραγκαντίνο - Βελέζ είναι ισόβαθμες με πέντε βαθμούς, ωστόσο η βραζιλιάνικη ομάδα υπερτερεί λόγω της διαφοράς τερμάτων. H Νασιονάλ (01:15 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) για να συνεχίσει στο Libertadores θέλει νίκη και να μην νικήσει η Βελέζ την ίδια ώρα στην αργεντίνικη μονομαχία την Εστουδιάντες. Για το Sudamericana θέλει ισοπαλία και να κερδίσει η Εστουδιάντες στο Αμαλφιτάνι. Στον πρώτο γύρο στη Βραζιλία η Μπραγκαντίνο υπέταξε 2-0 τη Νασιονάλ.

Δεν ήταν καλή η Νασιονάλ στο εντός έδρας με την Βελέζ, γνώρισε την ήττα με 3-2 δίκαια. Προηγήθηκε στο 21’, το γύρισαν οι Αργεντινοί στο 60’, πίεσε, ισοφάρισε στο 89’ με πέναλτι, αλλά παρουσιάστηκε αφελής στο τέλος δέχτηκε και τρίτο γκολ. Μπορεί να υπέστη την ήττα με οδυνηρό τρόπο, αλλά δεν έπεισε κιόλας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπραγκαντίνο έχει και φέτος μεγάλο στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διεθνείς διοργανώσεις και Brasileirao. Ποιότητα διαθέτει, ταλέντο και πάθος, βέβαια δεν είναι και στην καλύτερή της φάση τον τελευταίο διάστημα.

Η βραζιλιάνικη ομάδα είχε όλο τον χρόνο μπροστά της για να προετοιμαστεί για το αποψινό ματς, καθώς στη Serie A είχε ρεπό. Μπορεί να αντιδράσει, διαθέτει την κλάση, παίζει επιθετικά, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό απόψε, αφού πρέπει να κυνηγήσει και τα γκολ.

Η Νασιονάλ αδικείται από τις τιμές, λόγω μομέντουμ δεν είναι τόσο φαβορί η φιλοξενούμενη, αλλά οι Ουρουγουανοί δίνουν πολλά δικαιώματα με την ανασταλτική λειτουργία τους. Με βάση τις συνθήκες και τον τρόπο που αγωνίζονται αμφότερες, από ένα γκολ μπορούν να το βρουν. Στο 1.78 κατά μέσο όρο το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ Μοντεβιδέο - Μπραγκαντίνο: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ