TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει το κεφάλι του ο Μπατάλια στην Μπόκα

Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς σε superclasico κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ
Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς περνάει κρίση ο Μπατάλια δέχεται έντονη κριτική και πίεση, ενώ η διοίκηση για την ώρα τον στηρίζει. Ποντάρισμα στο 2.22 στο ματς με τη Σεντράλ Κόρδοβα.

Η Μπόκα Τζούνιορς περνάει μεγάλη κρίση και όλοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα. Η διοίκηση κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων, ο Ρικέλμε δεν έχει πάρει μέρος σ’ αυτές, αλλά έχει αναλάβει τους παίκτες ώστε να τους ανυψώσει το ηθικό και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Πολλά ακούστηκαν για την απουσία του Ρικέλμε, με τον Μπερμούδες πάντως να υποστηρίζει ότι ο θρυλικός Αργεντινός δεν παίρνει μέρος έτσι και αλλιώς στην κονκλάβιο.

Ο Μπατάλια είναι ολοφάνερα υπό πίεση, αφού η ομάδα του δεν μπορεί να σταυρώσει αποτέλεσμα στο Μπομπονέρα για το Copa de la Liga που μετράει μια ήττα και τρεις σερί ισοπαλίες στην έδρα της, όλες με Goal/Goal. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 με τη Γοδόι σ’ ένα ματς που και το Χ πολύ της πέφτει, αφού πιέστηκε αρκετά, αλλά η αντίπαλος δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς.

Η Μπόκα έχει μπροστά της ματς με την Κορίνθιανς για το Copa Libertadores, το πιο δύσκολο του ομίλου, υπό άλλες περιστάσεις ο Μπατάλια θα έκανε γερό ροτέισον απόψε, αλλά από τη στιγμή που του δόθηκε πίστωση χρόνου το αποψινό παιχνίδι προέχει. Θα πάει με καλή ενδεκάδα, κυρίως βασικούς ώστε να χτυπήσει το ματς με τη Σεντράλ Κόρδοβα. Εάν χάσει χάνεται αυτός, ενώ μπορεί να ζορίσει και η υπόθεση τετράδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +2 από την πέμπτη Κολόν (ματς παραπάνω).

Η Σεντράλ Κόρδοβα είναι ανταγωνιστική ομάδα, φιλότιμη, έκανε το κομμάτι της την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε τη Βέλεζ με 2-1, μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Την τελευταία φορά που συνάντησε πάντως την Μπόκα έχασε 8-1. Βρίσκεται στην έβδομη θέση και δείχνει ικανοποιημένη, εξάλλου δεν μπορεί να ελπίζει στο κάτι παραπάνω βάσει δυνατοτήτων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει ένα μεγάλο "πρέπει" στο αποψινό ματς. Η Μπόκα οφείλει να πάρει το ματς κόντρα σ’ έναν κατώτερο αντίπαλο, θα πάει με καλή ενδεκάδα ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στο εσωτερικό και ο Μπατάλια να ανακουφιστεί προσωρινά, έστω μέχρι το ματς με την Κορίνθιανς. Ο Μπερμούδες διέψευσε τη φημολογία περί deadline, αλλά όλοι ξέρουν πως εάν χάσει σήμερα η Μπόκα ο Μπατάλια θα έχει λίγες πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι με την Τιμάο. Αήττητη στον δρόμο στο Copa de la Liga η Μπόκα με 3-2-0 ρεκόρ. Στο 2.22 το διπλό αξίζει το ποντάρισμα βάσει συνθηκών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Μπόκα Τζούνιορς: 2 (απόδοση 2.22), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ