TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει τα ρέστα της η Ουρακάν, δίκαιο το 1.90

Οπαδοί της Ουρακάν στον τελικό του Copa Sudamericana με τη Σάντα Φε στην Μπογκοτά
Οπαδοί της Ουρακάν © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά για την Ουρακάν στη μάχη της τετράδας και αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπη με τη Ροσάριο Σεντράλ. Ποντάρισμα στο 1.90.

Η μάχη για την τετράδα στους ομίλους του Copa de la Liga μαίνεται και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Πολύ καθοριστικό και κομβικό το αποψινό ματς στο Μπουένος Άιρες μεταξύ της Ουρακάν και της Ροσάριο. Η Ουρακάν είναι έβδομη στον β’ όμιλο, θυμίζουμε συνεχίζουν οι τέσσερις πρώτοι, και απέχει 5 βαθμούς από την τετράδα, έχοντας ένα ματς λιγότερο, το αποψινό. Με νίκη απόψε ελπίζει, αν δεν κερδίσει χάνεται, την ώρα μάλιστα που η τέταρτη Αλντοσίβι δείχνει να καταρρέει, ενώ η Κολόν που είναι πέμπτη δεν είναι εδώ και καιρό στα καλά της. Αντίπαλός της Ουρακάν η Ροσάριο που είναι στην ουρά.

Η φιλοξενούμενη μετά από μια προβληματική περίοδο επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε εύκολα την Ιντεπεντιέντε με 3-0. Βέβαια, η νίκη είναι νίκη, ωστόσο η αντίπαλός της δεν ήταν και στα καλύτερά της εδώ και καιρό. Μπορεί να μην λέει λοιπόν και πολλά το τρίποντο αυτό.

Η Ουρακάν παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές τα ρέστα της, δείχνει βελτιωμένη, δεν έχει σημαντικές απουσίες και απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική πως θα τα δώσει όλα. Πολύ πειστική εμφάνιση κόντρα στην Αλντοσίβι και την κέρδισε 2-0 η ομάδα του Κουδέλκα. Το ηθικό αναπτερώθηκε και υπάρχει πίστη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, το μομέντουμ δείχνει επίσης αριστερά. Ο άσος λογικά πιέζεται και έπεσε κάτω του 2.00. Στα όρια του αποδεκτού το 1.90, δίκαιος όπως και να έχει. Τελευταία φορά που τη συνάντησε, πέρσι τον Νοέμβριο στην έδρα της Ροσάριο, η Ουρακάν επικράτησε 4-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρακάν - Ροσάριο: 1 (απόδοση 1.90), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ