TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει με αυτοπεποίθηση η Ιντερνασιονάλ, αξίζει το 2.44

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Ιντερνασιονάλ σε αναμέτρηση του Copa Sudamericana κόντρα στην Γκουαϊρένα
Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Ιντερνασιονάλ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Πιέζεται ελαφρώς το διπλό της Ιντερνασιονάλ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της απρόβλεπτης Γκοϊάς. Συνεχίζει να επιδρά θετικά η αύρα του Μενέζες στην Κολοράντο. Ποντάρισμα στο 2.44.

Η αύρα του Μάνο Μενέζες δείχνει να επιδρά ακόμα θετικά στην Ιντερνασιονάλ. Η κίνηση να αναλάβει το πρότζεκτ ο πολύπειρος τεχνικός και άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, πήγε σε μια ζόρικη περίοδο που περνούσε η ομάδα, αφού η κίνηση με τον Μεδίνα φάνηκε καταστροφική με βάση τα όσα βλέπαμε τις πρώτες αγωνιστικές. Η Ίντερ έχει ειδικό βάρος και ο Μενέζες έχει βάλει τα πράγματα στη σωστή βάση τους.

Έκανε ορισμένες νωθρές εμφανίσεις η Ίντερ, ωστόσο ακόμα και με το… στανιό έπαιρνε αποτελέσματα. Πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπραγκαντίνο με 2-0, εν συνεχεία κόντρα στη Σάντος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, δημιούργησε φάσεις, αλλά την πρόδωσε η άμυνά της. Ενώ πριν τρεις μέρες κέρδισε εντός έδρας 3-1 τη δυνατή Φλαμένγκο, η οποία περνάει κρίση. Ήταν γεμάτη εμφάνιση, κυριάρχησε και ίσως έκανε την καλύτερη εμφάνισή της τον τελευταίο μήνα.

Η Γκοϊάς, είναι απρόβλεπτη και φιλότιμη ομάδα, μετράει δύο σερί 1-1 κόντρα σε Φορταλέζα και Σεαρά αντίστοιχα, κοινό στοιχείο στα δύο ματς το γεγονός πως και στις δύο περιπτώσεις είχε απουσίες και το γκολ της ισοφάρισης ήταν στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκοϊάς και απόψε (02:30 LIVE από το SPORT24) έχει γεμάτο ιατρικό δελτίο με αξιόλογες απουσίες στην άμυνα, τα πράγματα είναι δύσκολα, παρότι στην έδρα της είναι πιο αποδοτική. Η Ιντερνασιονάλ παίζει με αυτοπεποίθηση, έχει ρέντα με τον Μενέζες, είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει μια καλή ευκαιρία να βγάλει διπλό απόψε για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Δέχεται μικρή πίεση το διπλό, καθώς παίρνει παιχνίδι η Κολοράντο και από το 2.60 που κυκλοφορούσε πλέον τιμάται στο 2.44.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκοϊάς - Ιντερνασιονάλ: 2 (απόδοση 2.44), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ