BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίρνει παιχνίδι ο άσος της Μπόκα στον τελικό με την Τίγκρε

Ο Μάρκος Ρόχο πανηγυρίζει κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στη Λα Πλάτα  μετά από ματς Κυπέλλου
Ο Μάρκος Ρόχο © 2022 AGUSTIN MARCARIAN/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει στο ουδέτερο Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες την Τίγκρε στον τελικό του Copa de la Liga. Ποντάρισμα στο 1.99.

Η Μπόκα Τζούνιορς έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο Copa de la Liga, μπόρεσε όμως να βρεθεί στον τελικό. Άλλες φορές έδειχνε πως ενδιαφέρεται, άλλες όχι, κατάφερε όμως να βρεθεί στην τετράδα για να προχωρήσει στην επόμενη φάση και σε μια φάση που ο Μπατάλια ήταν υπό πίεση. Η ηρεμία ήρθε, αν και ο κόσμος της παραμένει απαιτητικός, αφού παρά τις νίκες σε ορισμένες αναμετρήσεις η ομάδα δεν έπεισε με την εικόνα της. Στην κανονικά διάρκεια της διοργάνωσης, την τελευταία αγωνιστική μάλιστα (07/05), η Μπόκα κέρδισε την αποψινή αντίπαλό της, Τίγκρε, με 2-0.

Η τυπικά φιλοξενούμενη έδειξε πως δεν έχει ξεχάσει τι πάει να πει να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη β’ κατηγορία επέστρεψε και προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις και στις συνθήκες. Δεν έκλεισε πάντως όπως θα έπρεπε τη regular season του Copa de la Liga, αφού στην τελευταία πεντάδα αγώνων κατέγραψε ρεκόρ 0-2-3. Την Μπόκα την αντιμετώπισε πριν τρία χρόνια στον τελικό του Copa de la SuperLiga και τότε επικράτησε 2-0. Ο τελικός είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Η Τίγκρε για να φτάσει ως εδώ έπρεπε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πετάξει εκτός τη Ρίβερ Πλέιτ στα προημιτελικά που κέρδισε 2-1 σε μια αναμέτρηση που πιέστηκε και είχε την τύχη με το μέρος της, αλλά έβγαλε τσαγανό. Στον ημιτελικό χρειάστηκαν τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Αρχεντίνος. Προηγήθηκε στο 55’, από το 38’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 87’.

Η Μπόκα ήταν εκπληκτική στον προημιτελικό με τη Ντιφένσα που επικράτησε 2-0 και χαροποίησε τον κόσμο της με την εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι, αλλά απέναντι στη Ράσινγκ στον ημιτελικό ήταν μέτρια, δεν σκόραρε και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Ερώτημα η συμμετοχή του επιθετικού Βίγια, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ομάδα περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης και ο παίκτης ταξίδεψε κανονικά στην Κόρδοβα, βέβαια υπάρχουν φωνές που δεν θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Μπενεντέτο. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Ντεπορτίβο Κάλι για το Copa Libertadores και την τελευταία αγωνιστική. Είναι τρίτη στον όμιλο, που οδηγεί στο Sudamericana, ενώ Κάλι και Κορίνθιανς έχουν από οκτώ βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τίγκρε είναι ζόρικη ομάδα, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην Μπόκα. Είναι επιτυχία που έφτασε ως εδώ σαφώς, έχει ξανακάνει τη ζημιά στην Μπόκα σε τελικό, αλλά οι συνθήκες είναι διαφορετικές πλέον. Εκτός από διαφορά κλάσης που υπάρχει η Μπόκα θέλει να πάει με το καλύτερο δυνατό ηθικό στο ματς με τη Ντεπορτίβο Κάλι, δεν την παίρνει να αδιαφορήσει, είναι ένας τίτλος και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα.

Η Τίγκρε μόνο με… κρυφτό μπορεί να οδηγήσει στον έξτρα χρόνο το ματς. Ο Μπατάλια από την άλλη έχει μεγάλη ανάγκη από τον τίτλο ώστε να έρθει μια και καλή η ηρεμία στην ομάδα και ο ίδιος να συνεχίσει να νιώθει ασφαλής. Μέσα σ’ όλα αυτά ο Ρικέλμε είναι στο πλευρό της ομάδας αυτό το διάστημα και προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει του αγώνα, ενώ ταξίδεψε μαζί τους, κάτι που δεν το συνηθίζει. Ο άσος πιέζεται, παίρνει παιχνίδι και από το 2.10 κυκλοφορεί στο 1.99 κατά μέσο όρο. Σ’ αυτά επίπεδα μπορεί να σταθεί, εάν κατρακυλήσει προτιμότερο το LIVE.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε: 1 (απόδοση 1.99), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ