ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίρνει παιχνίδι ο άσος της Γοδόι

Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores κόντρα στην Ολίμπια Ασουνσόν
Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η Γοδόι Κρουζ φιλοξενεί για την τέταρτη αγωνιστική της Liga Profesional τη Ντιφένσα σε μια αναμέτρηση που είναι επιτακτική η νίκη. Ποντάρισμα στο 2.19.

Η δράση στη Liga Profesional της Αργεντινής συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/06) περιλαμβάνει φουλ αναμετρήσεις. Η Γοδόι Κρουζ δίνει τη δική της μάχη για την επιβίωση στην ειδική βαθμολογία. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη και ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί που παρουσιάζει καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Πάνω που πήγε να ανέβει και να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη επί της Ράσινγκ (2-0), επέστρεψε στις ήττες. Έχασε εκτός έδρας κόντρα στη Ροσάριο Σεντράλ με 1-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκολκίπερ Σέρβιο στο 84’. Στο πρώτο ημίχρονο παραχώρησε και άλλο πέναλτι, το οποίο όμως έπιασε ο τερματοφύλακάς της. Σε γενικές γραμμές δεν άξιζε πολλά από το ματς, αφού πιέστηκε.

Απόψε κοντράρεται με τη Ντιφένσα Χουστίσια (22:30 LIVE από το SPORT24) η οποία βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα στην ειδική βαθμολογία σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής. Η φιλοξενούμενη μετράει τρεις σερί ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά αναδείχθηκε 1-1 με την Ουρακάν εντός έδρας, σ’ ένα ματς που στάθηκε τυχερή και την κολακεύει το τελικό σκορ, αφού δεν κυνήγησε όπως θα έπρεπε το ματς, περισσότερο πιέστηκε, παρά πίεσε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε γενικές γραμμές η Γοδόι είναι πιο δραστήρια δημιουργικά, εντός έδρας βγάζει καλύτερο πρόσωπο, ενώ στην τελευταία δεκάδα αγώνων έχει χάσει μόλις μια φορά ως γηπεδούχο. Ο άσος παίρνει παιχνίδι και πιέζεται, από το αρχικό 2.48 πλέον τιμάται στο 2.19. Η Ντιφένσα είναι ζόρικη και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά η Γοδόι έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη, ενώ εντός έδρας μετράει τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γοδόι Κρουζ - Ντιφένσα Χουστίσια: 1 (απόδοση 2.19), 22:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ