ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι σε Serie B και La Liga 2

Ο τεχνικός της Σαραγόσα Φραν Εσκριμπά
Ο τεχνικός της Σαραγόσα Φραν Εσκριμπά ©2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Περούτζια - Βενέτσια και Λεγανές - Σαραγόσα από τη Serie B και τη La Liga 2 αντίστοιχα.

Στη Serie B ολοκληρώνεται απόψε η 18η αγωνιστική με την αναμέτρηση Περούζια – Βενέτσια (21:30 Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού

Η Περούτζια είναι στην τελευταία θέση, έχοντας γνωρίσει δέκα ήττες σε 17 ματς. Η Βενέτσια από την άλλη, είναι 16η, αλλά έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αν κερδίσει στο Ρενάτο Κούρι.

Η ομάδα του Πάολο Βάνολι βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα, από το ξεκίνημα της σεζόν, με 10 κεκτημένους βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε καθαρά με 2-0 την προτελευταία Κοζέντσα. Είχαν προηγηθεί οι νίκες απέναντι στο 11ο Παλέρμο και την 8η Τερνάνα.

Η Περούτζια έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ. Έχει μείνει άσφαιρη οκτώ φορές και έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ, μόλις σε δύο ματς. Εκτός λογικής να δίνεται φαβορί ο άσος. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε αποδόσεις ακόμη και στο 2.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη La Liga 2, η Λεγανές φιλοξενεί τη Σαραγόσα (22:00 Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες είναι σε θετικό αγωνιστικό φεγγάρι. Η μεν Λεγανές είναι αήττητη εννιά σερί αγωνιστικές, η δε Σαραγόσα του Φραν Εσκριμπά πέντε.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, τα αμφίσκορα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο η Λεγανές μετράει τέσσερα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα μισά φετινά της παιχνίδια (10/20). Επίσης, μετράει τρία αμφίσκορα τις τελευταίες τέσσερις φορές, που φιλοξένησε τη Σαραγόσα, η οποία με τη σειρά της στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές πέτυχε οκτώ γκολ.

Πάνω από το 2.10 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε δυάδα με το διπλό της Βενέτσια, φτιάχνουμε δυάδα στο 6.20+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περούτζια - Βενέτσια: 2 (απόδοση 2.85), 21:30
  • Λεγανές - Σαραγόσα: Goal/Goal (απόδοση 2.19), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ