ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα για τον τίτλο η Παλμέιρας, σε φόρμα η "Φλου"

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αγώνα του Copa Libertadores | 21 Ιουλίου 2021
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αγώνα του Copa Libertadores | 21 Ιουλίου 2021 @2021 SEBASTIAO MOREIRA/POOL VIA AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Παλμέιρας με την Ιντερνασιονάλ και της Φλουμινένσε με την Μπραγκαντίνο για τη Serie A της Βραζιλίας.

Τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και της Αργεντινής μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο βραδινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Για τη Serie A στη Βραζιλία, η πρωτοπόρος Παλμέιρας φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ (22:00 Live από το SPORT24), σε ένα ματς που ο άσος δέχεται πιέσεις και από το 1.55 έχει υποχωρήσει σε τιμές κάτω του 1.50 στους περισσότερους μπουκ.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, μετά την back to back κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, τα δίνει όλα για το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητα της Βερντάο τη φετινή σεζόν είναι η ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια Βραζιλίας.

Μετά από μία μίνι "κοιλιά" τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-1), η Παλμέιρας απάντησε με δύο σερί τρίποντα. Κέρδισε με 1-0 την Κουϊαμπά εντός έδρας και την Πέμπτη, απέδρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, με πρωταγωνιστή τον Γκουστάβο Σκάρπα, που έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Ιντερνασιονάλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών. Παρόλα αυτά, πραγματοποιεί θετική σεζόν, έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στις πρώτες 18 αγωνιστικές και είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε (2-3-0). Γενικά, είναι σφιχτή ομάδα και εκτός έδρας σε εννιά αγώνες, έχει πετύχει μόλις επτά γκολ, μετρώντας οκτώ Under 2,5.

Από την άλλη, η Παλμέιρας είναι η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με μόλις 12 γκολ παθητικό. Επίσης, από το 2012, σε οκτώ αναμετρήσεις στο Σάο Πάουλο σε επίπεδο Serie A, κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, το Under 2,5 δεν έσπασε ποτέ. Πάνω σε αυτή τη λογική, μπορούμε να ζητήσουμε τον άσο σε combo με το Under 3,5, προκειμένου να τον ανεβάσουμε σε τιμές άνω του 2.05.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και αυτή της Φλουμινένσε κόντρα στην Μπραγκαντίνο (22:00 Live από το SPORT24). Η "Φλου" είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία με ρεκόρ 5-2-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Φερνάντο Ντινίζ έρχεται από το μεγάλο διπλό με 3-2 στην έδρα της Γκοϊάς. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα σερί ματς που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Για την ακρίβεια, η Φλουμινένσε στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές βρήκε δίχτυα 12 φορές!

Η Μπραγκαντίνο δεν είναι απλός αντίπαλος. Κέρδισε διαδοχικά τις Αβάι, Αμέρικα Μινέιρο και Φορταλέζα πριν το ματς με τη Φλουμινένσε, ωστόσο για την αποψινή αναμέτρηση ο Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι έχει να διαχειριστεί ορισμένες σημαντικές απουσίες όπως του βασικού γκολκίπερ Κλέιτον, του αρχηγού/στόπερ Λέο Ορτίζ, του χαφ Ραμίρες και των επιθετικών Αλεχάντρο (5 γκολ) και Ιταλο (3 γκολ).

Λογικό ότι πιέζεται ο άσος και από το 2.00-2.05 έχει υποχωρήσει στο 1.90 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας – Ιντερνασιονάλ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.07), 22:00
  • Φλουμινένσε – Μπραγκαντίνο: 1 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ