BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι βαριές φανέλες και ο 37αρης Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στον Στεφάν Σάβιτς σε αναμέτρηση για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στον Στεφάν Σάβιτς © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Από τον θρυλικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρκ Χιούζ μέχρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το BetMarket.gr ξεκινά τη συνεργασία του με το SPORT24, αναλύει και προτείνει για τους αγώνες της ημέρας.

Η παράσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Άπλετος ποδοσφαιρικός θαυμασμός για τα τρία υπέροχα γκολ του Πορτογάλου, που οδήγησαν την ομάδα του στο 3-2 επί της Τότεναμ, αλλά η στοιχηματική ανάλυση διαφέρει.

Η Γιουνάιτεντ έβαλε τρία γκολ, με μόλις 0.93 στον δείκτη των xGoals. Μάλιστα τα 0.88 από αυτά ήταν από τον Ρονάλντο, o oποίος ήταν ο εκτελεστής του 80% των τελικών προσπαθειών της! Με λίγα λόγια, ένα καταπληκτικό one man show, που δεν σημαίνει την ολική βελτίωση της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ στα πέντε πρόσφατα εντός δεν κέρδισε τα τρία (με Μίντλεσμπρο, Σαουθάμπτον, Γουότφορντ).

Ο Ρονάλντο είναι πλέον 37 ετών και απόψε θα έχει πάνω του τα… σκυλιά του Σιμεόνε (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24). Και αν για κάτι φημίζεται ο Αργεντινός προπονητής είναι πως ξέρει να φτιάχνει τακτικές που μπλοκάρουν επιθετικά τον αντίπαλο.

Η Ατλέτικο έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ήταν καλύτερη στο μεταξύ τους ματς στη Μαδρίτη. Το εκτός έδρας γκολ δεν έχει καμία σημασία, έτσι όλα σήμερα ξεκινούν από το μηδέν. Δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί για την πρόκριση η γηπεδούχος, με την αξία να είναι στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν στην οκτάδα οι Ισπανοί.

Διαφορά βάρους στη φανέλα

Το Χάρτπουλ είναι ένα λιμάνι στη Βορειοανατολική Αγγλία, όπου εδρεύει και η ομώνυμη ομάδα. Δίχως ιδιαίτερη ιστορία, μεταξύ 5ης και 3ης κατηγορίας, δεν έχει καταφέρει ποτέ το βήμα παραπάνω.

Φέτος ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Νεοφώτιστη, αφού την προηγούμενη τετραετία είχε βρεθεί στη Νασιονάλ Λιγκ, κάνει μια πολύ καλή πορεία, ούσα στη μέση του πίνακα και μακριά από κάθε μπλέξιμο με τη σωτηρία.

Τα σημαντικά όμως είναι στα Κύπελλα. Στο θρυλικό FA CUP έκανε μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στην ιστορία της, φτάνοντας μέχρι τον τέταρτο γύρο, ενώ στο Λιγκ Τρόφι αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Ένας αποκλεισμός που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, στα πέναλτι από τη Ρόδεραμ.

Το υπόλοιπο της χρονιάς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, η ομάδα είναι πιθανό να άδειασε από την υπερπροσπάθεια, με το ρόστερ της να είναι ιδιαίτερα μικρό. Σήμερα δίνει το τρίτο απαιτητικό ματς σε μια εβδομάδα υποδεχόμενη την Μπράντφορντ.

Σαφώς πολύ πιο βαριά φανέλα η φιλοξενούμενη, έχει παίξει μέχρι και στην Premier League και το όνομά της προκαλεί… δέος σε επίπεδο League Two. Ο κοιμώμενος γίγαντας ήταν στα φαβορί για την άνοδο, έκανε όμως μια συνολικά μέτρια προς κακή σεζόν.

Εδώ και λίγες εβδομάδες στον πάγκο της βρίσκεται ο Μάρκ Χιούζ, ίσως το πιο βαρύ όνομα στην κατηγορία. Πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Αλεξ Φέργιουσον, με εκατοντάδες συμμετοχές σε επίπεδο Premier League ως ποδοσφαιριστής και πέρασμα στη συνέχεια από πάγκους ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Για πρώτη φορά δέχεται να αναλάβει ομάδα τόσο χαμηλά, λόγω της δυναμικής του ονόματος της Μπράντφορντ.

Το Σάββατο πέτυχε την πρώτη του νίκη, κάνοντας διπλό στην πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν, και πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία στο γηπεδάκι της Χάρτπουλ για το 2 στα 2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρόκριση Ατλέτικο (απόδοση 2.42), 22:00
  • Χάρτπουλ – Μπράντοφρντ: 2 dnb (απόδοση 2.05), 21:45

Για καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ και στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ