ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το know how κόντρα στον Σίνερ

Στιγμιότυπο από αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open
Στιγμιότυπο από αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open © 2022 ANDY BRONWBILL / AP PHOTO

Στη μάχη των προημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν μπαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Επόμενο εμπόδιο ο πολλά υποσχόμενος και φορμαρισμένος Γιανίκ Σίνερ. Ποντάρισμα στο 2.20.

(Μετά τις 06:00) Γιανίκ Σίνερ (Νο10) - Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4): Ώρα προημιτελικών για τον Στέφανο Τσιτσιπά που έχει άλλο ένα ύπουλο και αρκετά απαιτητικό εμπόδιο μπροστά του. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Γιανίκ Σίνερ (Μετά τις 06:00 EUROSPORT 1, LIVE από το SPORT24 ).

Δεν είναι τόσο βατό το εμπόδιο του Έλληνα πρωταθλητή, καθώς το Next Big Thing του τένις και διάδοχος του Στέφανου στα Next Gen ATP Finals είναι από τα ονόματα που περιμένουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Tour τα επόμενα χρόνια με τον Τζον ΜακΕνρο στο παρελθόν να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο Ιταλό που γεννήθηκε στη γερμανόφωνη κωμόπολη Σαν Κάντινο στον ιταλικό βορρά κοντά στην Αυστρία. Μάλιστα, με το τένις άργησε να ασχοληθεί καθώς από μικρή ηλικία ξεκίνησε να καταπιάνεται με το σλάλομ που ήταν και ένας χαρισματικός αθλητής.

Ο Σίνερ ως τώρα τρέχει ρεκόρ 7-0, ενώ δεν πήρε μέρος στο τουρνουά του Σίδνεϊ μετά το ATP Cup, ώστε να είναι έτοιμος για το Grand Slam της Μελβούρνης. Ομοίως έπραξε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που τρέχει ρεκόρ 5-1. Αυτή πρόκειται να είναι η τέταρτη μεταξύ τους συνάντηση. 2-1 το ρεκόρ υπέρ του Τσιτσιπά, όλες οι συναντήσεις στον πηλό. Πιο πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση πέρσι στη Βαρκελώνη στα ημιτελικά που επικράτησε ο Στέφανος με 6-3,6-3.

Ο Σίνερ πανηγυρίζει μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Ντε Μινόρ
Ο Σίνερ πανηγυρίζει μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Ντε Μινόρ © 2022 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Στον προηγούμενο γύρο ο Σίνερ έπιασε πολύ καλή απόδοση και άφησε εκτός τον εξίσου ταλαντούχο Ντε Μινόρ, δίχως να χάσει σετ κιόλας. Από την άλλη ο Έλληνας πρωταθλητής ίδρωσε για τα καλά απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ, που τον σφυροκόπησε ανά διαστήματα και βρέθηκε και μπροστά στο σκορ με 2-1, εν τέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τα μέσα του τέταρτου σετ και έπειτα ζόρισε τον αντίπαλο του, έγινε πιο κυριαρχικός και τον υποχρέωσε σε περισσότερα λάθη. Ήταν πάντως άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και δεδομένα ο Στέφανος έχει περισσότερο χρόνο στο court από τον αντίπαλό του. Έχει τις περιόδους που παίζει εκπληκτικό τένις, αλλά και αυτές τις στιγμές που έχει νεκρά διαστήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην είναι στο ιδανικό μομέντουμ, αλλά σε σύγκριση με τον αντίπαλό του είναι πιο έμπειρος από αναμετρήσεις σε υψηλό επίπεδο και προημιτελικούς Grand Slam. Ο Σίνερ δεν αποκλείεται να είναι και νευρικός, αφού δεν έχει φτάσει ποτέ σε ημιτελικά Grand Slam. Το forehand του Σίνερ είναι δύσκολο, ενώ ο Ιταλός κινείται αρκετά στους χώρους.

Ο Τσιτσιπάς από την άλλη όμως διαθέτει αξιόλογο backhand, από τα καλύτερα στο Tour. Έχει περισσότερα όπλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Στέφανος, που χρωστάει μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου, κόντρα στον Μπάες και τον Φριτζ έδειξε ότι μπορεί να το πετύχει. Εάν αντιμετωπίσει τα δυνατά χτυπήματα εδάφους του Σίνερ μπορεί να προχωρήσει. Τακτικά θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στον Στέφανο. Σε τιμές αουτσάιντερ η επικράτηση του Τσιτσιπά, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σίνερ - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς (απόδοση 2.20), μετά τις 06:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ