BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο ηγέτης Μενιάν και το late goal

Ο Μάικ Μαϊνιάν σε αναμέτρηση της Εθνικής Γαλλίας κόντρα στην Κροατία στο Nations League
Ο Μαϊνιάν © 2022 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr προτείνει δυάδα σε απόδοση 3.44 από την πρεμιέρα της Ιταλίας και τη γαλλική Ligue 1.

Γέμισε το στοιχηματικό κουπόνι με την είσοδο Ιταλίας και Ισπανίας και το τηλεοπτικό πρόγραμμα του διημέρου μοιάζει φανταστικό για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Την αρχή στο νέο πρωτάθλημα Ιταλίας κάνει η Μίλαν, που στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν υποδέχεται την Ουντινέζε (19:30 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Πάνω από 65.000 κόσμου στο Σαν Σίρο για να αποθεώσουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο Πιόλι κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή μετά από 11 χρόνια και το μεγάλο ερωτηματικό φέτος είναι αν η επιτυχία θα έχει διάρκεια.

Η Μίλαν ξεκινά τη σεζόν ως τρίτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου, πίσω από Ίντερ και Γιουβέντους, ενώ παράλληλα υπάρχει και η θέληση η ομάδα να κάνει φέτος περισσότερα πράγματα στο Champions League.

Το θετικό για την ίδια είναι πως μπαίνει στη νέα σεζόν δίχως τρομερές αλλαγές στο ρόστερ της. Και αυτές οι λίγες που έγιναν αφορούν το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στην άμυνα τα πράγματα είναι ίδια και απαράλλαχτα.

Με πιο σημαντικό… εργαλείο της ανασταλτικής λειτουργίας τον κίπερ Μενιάν, που έρχεται από ακόμη μία φανταστική σεζόν. Ο ίδιος είναι η απόδειξη πως με έναν ικανό τερματοφύλακα μπορείς να ονειρεύεσαι μεγαλεία. Πριν τη σπουδαία επιτυχία με την περσινή Μίλαν, είχε συμβάλει τα μέγιστα για να γίνει πρωταθλήτρια Γαλλίας η Λιλ, βάζοντας στο περιθώριο την πανίσχυση Παρί Σεν Ζερμέν.

Στοιχηματικά, η Μίλαν μπορεί να βασιστεί στην ασφάλεια του Μενιάν και την καλή ανασταλτική λειτουργία, κρατώντας το μηδέν κόντρα σε έναν αντίπαλου επιπέδου Ουντινέζε. Οι εκτιμήσεις θέλουν τις ζέβρες να κάνουν άλλη μια σεζόν κινούμενες στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα.

Αφήνουμε την Ιταλία για να πάμε στη Γαλλία και ένα… έξυπνο ειδικό στοίχημα. Moνακό-Ρεν (18:00 NOVASPORTS NEWS , LIVE από το SPORT24) και στο 1.88 το over 0,5 στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Η Μονακό στο πρώτο επίσημο της σεζόν με την PSV σκόραρε στο 80’. Στη ρεβάνς της Ολλανδίας ισοφαρίστηκε στο 89’, ενώ στην πρεμιέρα με το Στρασβούργο δέχτηκε αφόρητη πίεση στο φινάλε. Τότε την έσωσε μια φορά το VAR και άλλη μια ο τερματοφύλακας.

Η Ρεν είναι ομάδα που μπορεί να ανεβάσει πάρα πολύ την πίεσή της σε επιλεγμένα σημεία του παιχνιδιού. Και με τους γηπεδούχους να έρχονται από 120 λεπτά μεσοβδόμαδα, πολύ πιθανό ο Ζενεσιό να φορτσάρει στο τέλος, ειδικά αν η ομάδα του χρειάζεται γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό-Ρεν: Over 0,5 μετά το 74:00 (απόδοση 1.88), 18:00
  • Mίλαν-Ουντινέζε: No Goal (απόδοση 1.83), 19:30

Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ