BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο φορτισμένος Σιμεόνε και η παγκόσμια κλάση του Ντε Μπρόινε

Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ
Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr ξετυλίγει την ιστορία του Ντε Μπρόινε και πώς… συνδέθηκε με τον πατέρα του Ντιέγκο Σιμεόνε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα ημιτελικά του Champions League, πάλι με γκολ του Μπενζεμά. Μπόλικη κουβέντα τον τελευταίο καιρό για τον Γάλλο φορ, δικαιολογημένη, με τα όσα εντυπωσιακά έχει πετύχει φέτος. Ίσως ανήκει και αυτός σε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεν πήραν όση λάμψη άξιζαν γιατί βρέθηκαν στην εποχή του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Kαρίμ Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι και τολμούμε να γράψουμε και το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Παρότι αυτός έχει χρόνια ακόμη μπροστά του (γεννημένος το 1991) και με τους τραυματισμούς του να παίζουν και αυτοί ρόλο στην πορεία της καριέρας του.

Μια καριέρα που είχε καταπληκτικές χρονιές, όπως εκείνη με τη Βόλφσμπουργκ το 2014 όταν έσπασε ρεκόρ ασίστ στη Bundesliga, αλλά και άσχημες εμπειρίες. Στην κορυφή όλων, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδειξε την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι επειδή, κατά τον ίδιο, δεν έκανε για αυτό το επίπεδο!

Μέλος της χρυσής γενιάς του βελγικού ποδοσφαίρου, είχε κομβική συμμετοχή στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, και τυχερός που το 2016… έπεσε από σπόντα στα χέρια του Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ τον πίστεψε και σε στιγμές… overthinking τον δοκίμασε παντού. Από τη θέση πίσω από τον επιθετικό σε ψευτοεννιάρι ή εξτρέμ, ακόμη και μπακ τον είδαμε κάποιες φορές. Όταν ο Ισπανός τον "κατάλαβε" έπαψε να τον αλλάζει θέσεις στο σύστημα και του έδωσε το ελεύθερο να αλλάζει μόνος του θέσεις μέσα στο γήπεδο. Να κινείται παντού, να μην ξέρεις αν είναι δημιουργός ή εκτελεστής.

Από τον Ντε Μπρόινε έχουμε δει μερικές από τις ωραιότερες ασίστ των τελευταίων ετών. Aπό τον ίδιο επίσης ορισμένα φανταστικά γκολ. Όπως εκείνο πριν μια εβδομάδα, που στέλνει τη Σίτι με προβάδισμα σήμερα στη ρεβάνς της Μαδρίτης.

Εκεί όπου ο Σιμεόνε δεν τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. To "πρώτη φορά βλέπω 5-5-0" που… ξεστόμισε ο Βέλγος μετά το 1-0 του Μάντσεστερ δεν άρεσε στον Αργεντινό. Και δεν το άφησε αναπάντητο φυσικά. Μάλιστα έδειξε αρκετή ένταση, βάζοντας στην κουβέντα και τον πατέρα του που έχασε πρόσφατα και τις συμβουλές που του έχει δώσει ως προς τον τρόπο που πρέπει να μιλάμε για τους άλλους.

Το πάθος είναι δεδομένο για τις ομάδες του Σιμεόνε, το να είναι σήμερα ακόμη μεγαλύτερο δικαιολογείται τόσο από τη συναισθηματική φόρτιση του Αργεντινού, όσο και από την κρισιμότητα του αγώνα. Δεδομένου πως και η Σίτι παίζει με υψηλή ένταση στα παιχνίδια της, το ενδεχόμενο να δούμε (22:00 COSMOTE SPORT 2, MEGA, LIVE από το SPORT24) αυξημένο αριθμό φάουλ είναι αρκετά πιθανό.

Πληρώνει 2.10 το να κερδίσει τουλάχιστον δύο φάουλ στην αναμέτρηση ο Ντε Μπρόινε, ενώ για το fun bet της βραδιάς υπάρχει η περίπτωση του 3.70 για να μοιράσει ο Βέλγος μια ασίστ. Μπορεί εσχάτως να μπαίνει συνεχώς στον πίνακα των σκόρερ, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, με τρομερά υψηλά νούμερα σε τελικές πάσες κάθε σεζόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aτλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι: Over 24,5 φάουλ (απόδοση 1.80), 22:00
  • Aτλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι: Ντε Μπρόινε ασίστ (απόδοση 3.70), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, καθημερινά προγνωστικά, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ