ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι με γκολ στο Δουβλίνο

Η ιρλανδική σημαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Ιαπωνία
Η ιρλανδική σημαία © 2022 JAE HONG/ASSOCIATD PRESS

Σπουδαία μονομαχία στο Δουβλίνο, Σεντ Πάτρικς και Μποέμιαν κοντράρονται για την 17η αγωνιστική με στόχο την ανάκαμψη. Αξίζει ο διπλασιασμός.

Η δράση στο ιρλανδικό πρωτάθλημα συνεχίζεται. Για την 17η αγωνιστική η Σεντ Πάτρικς κοντράρεται με την Μποέμιαν. Πρόκειται για ένα από τα ντέρμπι της ιρλανδικής πρωτεύουσας, ωστόσο δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πλευρών σε σύγκριση με αυτή που έχουν με άλλες ομάδες της πόλης. Για τον λόγο αυτό η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται και ως Γαλήνιο Ντέρμπι.

Η Σεντ Πάτρικς βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά από 17 ματς και με συγκομιδή 25 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο -3 από την τρίτη Ντάνταλκ. Ακριβώς πιο κάτω, πέμπτη, η Μποέμιαν με 22 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο από τους Αγίους. Στον πρώτο γύρο επικράτησε η Μποέμιαν εντός έδρας με 1-0, πριν από αυτό το ματς είχαν εμφανίσει το over 2,5 σε συνδυασμό με το Goal/Goal σε πέντε σερί ματς.

Δεν κατάφερε για τρίτο διαδοχικό ματς να κερδίσει η Σεντ Πάτρικς. Έχασε στο ντέρμπι με τη Σέλμπουρν την Παρασκευή με 2-1. Ήταν ανταγωνιστική, είχε τις στιγμές της, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά βρήκε σε καλή μέρα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η Μποέμιαν προσπαθεί από την άλλη πλευρά να ανακάμψει και να παρουσιάσει ξανά το καλό περσινό της πρόσωπο. Χάνει έδαφος για την τριάδα, αλλά με την εμφάνιση κόντρα στη Σλάιγκο Ρόβερς άφησε υποσχέσεις. Έκανε γεμάτη εμφάνιση, ήταν κυριαρχική και το τελικό 2-1 δεν λέει όλη την αλήθεια. Θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερη έκταση το σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεντ Πάτρικς στο Ρίτσμοντ Παρκ είναι αξιόπιστη, κάνει όμως και μίνι-κοιλιά, βρίσκει τρόπο πάντως να σκοράρει. Η Μποέμιαν προέρχεται από καλή παρουσία. Δείχνει να έχει το προβάδισμα για τη νίκη, όσο και να δελεάζει το 3.00 που γυροφέρνει το διπλό, η Σεντ Πάτρικς δεν πρόκειται να πέσει τόσο εύκολα. Δεν θέλει να χάσει δεύτερο ντέρμπι σε λίγες μέρες. Αξίζουν τα γκολ και το over 2,5, αφού παραδοσιακά σκοράρουν αμφότερες και έχουν καλό ρυθμό τα μεταξύ τους ματς. Τα 5/6 τελευταία έληξαν over 2,5, όπως και τα τρία τελευταία με γηπεδούχο τη Σεντ Πάτρικς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Πάτρικς - Μποέμιαν: Over 2,5 (απόδοση 2.01), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ