ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντεφορμέ το Κάνσας, σερί Goal/Goal το Νιου Ιγκλαντ

Ο τεχνικός του Νιου Ιγκλαντ Μπρους Αρίνα
Ο τεχνικός του Νιου Ιγκλαντ Μπρους Αρίνα © 2022 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νάσβιλ - Κάνσας και Νιου Ιγκλαντ - Μινεσότα για το MLS.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα του MLS. Στο Τενεσί, το Νάσβιλ υποδέχεται το ντεφορμέ Κάνσας, σε ένα ματς που η έδρα είναι καθαρό φαβορί (20/06 01:00 Live από το SPORT24).

Το Κάνσας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της Δύσης, έχοντας μόλις 13 βαθμούς, δέκα λιγότερους από το έκτο Νάσβιλ, το οποίο έχει κι ένα ματς λιγότερο συγκριτικά με το Κάνσας.

Η ομάδα του Πίτερ Βέρμις έχει κάνει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-4-6) και ειδικά εκτός έδρας είναι απογοητευτική αφού σε οκτώ συνολικά αγώνες έχει ρεκόρ 0-2-6 με γκολ 6-20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με βάση την προβληματική σεζόν που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής το Κάνσας, ο άσος στο 1.70 κρίνεται αποδεκτός. Άλλωστε, το Νάσβιλ εντός έδρας έχει να χάσει σε επίπεδο MLS από τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή σχεδόν δύο χρόνια. Έκτοτε μετράει 12 νίκες και 12 ισοπαλίες σε 24 συνολικά ματς.

Στη Μασαχουσέτη, το Νιου Ιγκλαντ φιλοξενεί τη Μινεσότα (00:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μπρους Αρίνα είναι στην όγδοη θέση της Ανατολής με 20 βαθμούς, παρόλα αυτά τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων (3-4-0).

Στον αντίποδα, η Μινεσότα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 21 ολόκληρες ημέρες. Πριν τη διακοπή είχε ρεκόρ 1-1-4 στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους επαληθεύτηκε το αμφίσκορο και το Over 2,5. Το Νιου Ιγκλαντ είναι από τις πιο Goal/Goal ομάδες της κατηγορίας μετρώντας έξι σερί και δέκα στα τελευταία 12. Η Μινεσότα αναμένεται φρέσκια μετά από τόσο μεγάλη διακοπή και λογικά θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει κόντρα σε μία άμυνα που έχει μόλις τρία clean sheets σε 15 αγωνιστικές.

Πρώτη σκέψη λοιπόν το Goal/Goal στο 1.55, φτάνει πάνω από το 2.60 αν το προτιμήσουμε σε δυάδα με τον άσο του Νάσβιλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιου Ιγκλαντ – Μινεσότα: Goal/Goal (απόδοση 1.55), 00:00
  • Νάσβιλ – Κάνσας: 1 (απόδοση 1.72), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ