TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Νωπές οι μνήμες από τον διασυρμό

Ο Φερνάντο Ρομέρο μαζί με τον Κλαούντιο Ακίνο πανηγυρίζουν γκολ της Σέρο Πορτένιο κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε στο Copa Libertadores
Ο Φερνάντο Ρομέρο μαζί με τον Κλαούντιο Ακίνο πανηγυρίζουν γκολ της Σέρο Πορτένιο κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Σέρο Πορτένιο και Ολίμπια Ασουνσιόν τίθενται αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores στο δεύτερο superclasico σε διάστημα λίγων ημερών. Ποντάρισμα στο 2.20.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που στην Ασουνσιόν θα παίξουν τη συνέχειά τους σε Copa Libertadores και Sudamericana και θα λύσουν τις διαφορές τους σ’ ένα superclasico. Σέρο Πορτένιο και Ολίμπια Ασουνσιόν (03:00 LIVE από το SPORT24) κοντράρονται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores.

Η Κολόν είναι πρωτοπόρος με δέκα βαθμούς, η Σέρο είναι δεύτερη με οκτώ βαθμούς, ακολούθως η Ολίμπια με 5 και ουραγός η Πενιαρόλ με 4. Θυμίζουμε οι δύο πρώτες συνεχίζουν στο Copa Libertadores, ενώ ο τρίτος μεταφέρεται στο Copa Sudamericana.

Η Σέρο για να τερματίσει πρώτη θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Κολόν την ίδια ώρα την Πενιαρόλ. Για να συνεχίσει στη διοργάνωση τής αρκεί η ισοπαλία. Η Ολίμπια για να συνεχίσει στο Libertadores θα πρέπει να κερδίσει με 2-0 και πάνω. Για να περάσει στο Sudamericana δεν θέλει νίκη της Πενιαρόλ κόντρα στην Κολόν στην Ουρουγουάη.

Με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει η Ολίμπια ακόμα και να συνεχίσει στο Sudamericana κρίνεται υπερβολικό. Δεν ενθουσίασε σε πολλά ματς, προβλημάτισε αρκετά ανασταλτικά. Είναι στο κόλπο πάντως. Πάει με πληγωμένο εγωισμό στο superclasico, αφού αντιμετώπισε τη Σέρο και πριν τρεις μέρες στο πρωτάθλημα. Τη σμπαράλιασε η Σέρο και μάλιστα στην έδρα της. Κινήθηκε σε ρηχά νερά και έχασε 4-0. Βαρύ και δεν χωνεύεται το σκορ, το κλίμα δεν είναι κατά συνέπεια το καλύτερο δυνατό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι μνήμες από την προ τριών ημερών εντός έδρας ήττα από τη Σέρο είναι νωπές στην Ολίμπια, καλείται να βγάλει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, να συμμαζευτεί αμυντικά και να κυνηγήσει νίκη με μεγάλο σκορ. Η Σέρο πάει με άλλον αέρα στο superclasico. Θα προσπαθήσει να παίξει με τα νεύρα της αντιπάλου. Δύσκολο να δούμε και άλλη τεσσάρα, αλλά η Σέρο παίζει για δύο αποτελέσματα, ρολάρει, είναι πιο προσγειωμένη και είναι καλύτερη ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέρο Πορτένιο - Ολίμπια: 1 (απόδοση 2.20), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ