ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: "Μυρίζει" γκολ στο Μαρακανά, αξίζει το 1.80

Ο Γκάνσο με τη φανέλα της Φλουμινένσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Copa Libertadores
Ο Γκάνσο με τη φανέλα της Φλουμινένσε © 2022 DOLORES OCHOA, POOL/ASSOCIATED PRESS

Στο Μαρακανά για την 28η αγωνιστική του Brasileirao η Φλουμινένσε τίθεται αντιμέτωπη με τη Ζουβεντούδε που προετοιμάζεται σιγά σιγά για τη Serie B. Ποντάρισμα στο 1.80.

Φουλ δράση στη Βραζιλία απόψε και ένα από τα ματς που σηκώνουν κουβέντα είναι αυτό στο Μαρακανά, εκεί που η Φλουμινένσε τίθεται αντιμέτωπη με τη Ζουβεντούδε (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Στην τρίτη θέση και στο -1 από τη δεύτερη Ιντερνασιονάλ, αλλά στο -9 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας η ομάδα από το Ρίο. Ρεαλιστικά δεν μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο, αφού η Παλμέιρας φέτος ήταν πιο αποφασισμένη από ποτέ για την κούπα, αλλά και η τετράδα και το εισιτήριο στο Copa Libertadores θεωρούνται επιτυχία.

Από τις πιο αξιόπιστες ομάδες στην έδρα τους η Φλου, που δεν χάνει εδώ και οκτώ ματς για τη Serie A με μόλις μια ισοπαλία και μάλιστα κόντρα στην Παλμέιρας σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά έμεινε στο 1-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ζουβεντούδε δεν πείθει εδώ και καιρό, τα εκτός έδρας ματς τής έκαναν μεγάλη ζημιά, αφού πολλές φορές έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό. Είναι ουραγός, απέχει 9 βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της και σκέφτεται στη Serie B, δεν πιστεύει στο θαύμα. Έχει να κερδίσει και οκτώ ματς (0-3-5), ενώ εκτός έδρας μετράει πέντε ήττες στη σειρά, τελευταία νίκη στον δρόμο ήταν πριν 11 ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ζουβεντούδε δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό, είναι ευάλωτη και η άμυνά της σπάει εύκολα κόντρα σε ποιοτικές επιθέσεις που τρέχουν. Η Φλου έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Μετράει 8 over 2,5 στην έδρα της στα 10 τελευταία, ενώ σκοράρει εδώ και 11 σερί παιχνίδια. Στο 1.80 το over 2,5 έχει λογική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Ζουβεντούδε: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ