ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Must win στο 1.76 από τη Βραζιλία

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται στη Β’ Βραζιλίας με την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ CSA και Τομπένσε να οδηγεί σε ποντάρισμα του 1.76.

Η δράση συνεχίζεται στη Β’ Βραζιλίας, ενώ η αγωνία για τη μάχη στην κόκκινη ζώνη φτάνει στην κορύφωσή της, αφού θα απομένουν επτά αγωνιστικές μετά το πέρας της 31ης που ολοκληρώνεται απόψε. Θυμίζουμε στη Serie C υποβαθμίζονται οι τέσσερις τελευταίες. Τούτη την ώρα η Ναούτικο είναι 20η με 27 βαθμούς και ελπίζει μόνο σε θαύμα, ακολουθεί η Οπεράριο με 31, ακριβώς όσους και η Μπρούσκε μετά από 31 ματς, ενώ η CSA 32 μετά από 30 ματς.

Η CSA απόψε φιλοξενεί την 12η Τομπένσε που έχει οκτώ βαθμούς περισσότερους από αυτή. Η φιλοξενούμενη δεν δίνει τα ματς στη φυσική έδρα της, ενώ στον δρόμο παρατηρείται μια προβληματική εικόνα. Με νίκη απόψε η CSA θα πιάσει την Τσαπεκοένσε και τη Γκουαρανί στους 35 βαθμούς, αλλά υστερεί στη μεταξύ τους διαφορά. Από την Τσαπεκοένσε έχασε μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική 1-0 εκτός έδρας σ’ ένα ματς που της πήγε στραβά, έπαιζε με δέκα παίκτες από το 41’, ενώ δέχτηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Προηγουμένως είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη CRB σ’ ένα ματς που έβγαλε χαρακτήρα και έπαιζε πάλι με παίκτη λιγότερο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ουδείς περίμενε στη CSA πως φέτος θα έδιναν μάχη για την παραμονή, το παραδέχτηκαν και οι παίκτες, επικρατεί όμως συσπείρωση, ενώ από τα οκτώ ματς που της μένουν τα 5 θα τα δώσει εντός. Η Τομπένσε είναι πιο χαλαρή, ενώ στον δρόμο μετράει πέντε σερί ήττες και δεν κερδίζει εδώ και εννιά σερί παιχνίδια με μόλις τρία γκολ ενεργητικό. Η CSA ποντάρει πολλά στην έδρα της, το σημερινό είναι must win εάν θέλει να σωθεί, ενώ στα τέσσερα τελευταία ως γηπεδούχος τρέχει ρεκόρ 3-1-0. Ο άσος στο 1.76.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • CSA - Τομπένσε: 1 (απόδοση 1.76), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ