TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Must win για την προβληματική Κολόν στην Ασουνσιόν

Ο Ζούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στην πάγκο της Κολόν Σάντα Φε
Ο Ζούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η Κολόν Σάντα Φε δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ταξιδεύει στην Ασουνσιόν σ’ ένα must win ματς κόντρα στη μαχητική Ολίμπια. Προβάδισμα στο 2.33

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δυνατό σταύρωμα διεξάγεται απόψε στην Παραγουάη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Copa Libertadores. Η Ολίμπια Ασουνσιόν φιλοξενεί την Κολόν Σάντα Φε (03:00 LIVE από το SPORT24 ). Ματς κατά πολύ κομβικό, αφού ναι μεν η Σέρο Πορτένιο δείχνει να ξεφεύγει, η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή όμως, ενώ θυμίζουμε πως ο τρίτος μεταφέρεται στους "16" του Copa Sudamericana.

Η Ολίμπια παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα κόντρα στην Πενιαρόλ, βρέθηκε στο 49’ να χάνει 2-0, προς το τέλος το πίστεψε περισσότερο, μείωσε στο 80’, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό τελικά. Το κλίμα πάντως έκτοτε βελτιώθηκε. Ναι μεν κόλλησε με την 12 ντε Οκτούμπρε στο 0-0, στη συνέχεια όμως πήρε δύο καλές νίκες με τη Γκουαρανί (1-0) και την Χενεράλ Καμπαγέρο (3-2 με ανατροπή). Είναι τρίτη και απέχει 7 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Η Κολόν είναι πέντε ματς χωρίς νίκη με 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στο διάστημα αυτό, όλα τα παιχνίδια έληξαν Goal/Goal. Απόψε με μια νίκη θα μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν δείχνει όμως να είναι στο ιδανικό μομέντουμ, χάνει έδαφος για την τετράδα στον όμιλό της στο Copa de la Liga και πλέον απέχει 4 βαθμούς από την τέταρτη Αλντοσίβι. Ενδεικτικό της κατάστασής της είναι το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κερδίσει την Εστουδιάντες (2-2) η οποία έπαιξε φουλ με τα δεύτερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κολόν δεν είναι σε καλή φάση, προβληματίζει, δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς, δέχεται φάσεις και πάει σε must win ματς με μια καλή απουσία και έναν αμφίβολο. Ο ηγέτης της, ο επιθετικός Ροντρίγκεζ είναι τραυματίας και δεν παίζει, ενώ ο βασικός γκολκίπερ Μπουριάν ταξίδεψε για οικογενειακό ζήτημα στην Ουρουγουάη, καθώς διέρρηξαν το σπίτι του στο Μοντεβιδέο που μένει η οικογένειά του, ενώ δεν είναι σίγουρη απόψε η χρησιμοποίησή του. Η Ολίμπια είναι μαχητική, έχει τσαγανό, μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν πείθει η Κολόν ότι μπορεί να πάρει τέτοιο ματς και ο Φαλσιόνι δείχνει πελαγωμένος τελευταία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολίμπια - Κολόν: 1 (απόδοση 2.33), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ